Εισπράξεις ενός εκατ. για την ταινία «The Interview» στην πρώτη μέρα προβολής

Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο δολάρια τα έσοδα από την προβολή της πολυσυζητημένης ταινίας της Sony Pictures «The Interview» που προβλήθηκε τελικά σε περιορισμένο αριθμό κινηματογραφικών αιθουσών την ημέρα των Χριστουγέννων.

 

Η ταινία με προϋπολογισμό 44 εκατομμύρια δολάρια είχε αρχικά αποσυρθεί αφού μεγάλες αλυσίδες κινηματογραφικών αιθουσών αποφάσισαν να ακυρώσουν την προβολή της για λόγους ασφαλείας.

Τελικά προβλήθηκε σε 320 μικρές και μεσαίες αίθουσες στις ΗΠΑ, δηλαδή στο 10% των αιθουσών όπου σχεδιαζόταν να προβληθεί αρχικά.

Την «ευγνωμοσύνη του» στο κοινό εξέφρασε σε μια ανακοίνωσή του ο Ρόρι Μπρούερ, πρόεδρος της διεύθυνσης διανομής της Sony.

Η εταιρεία υπέστη επίθεση στα συστήματα πληροφορικής της, για την οποία η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατηγόρησε τη Βόρειο Κορέα και προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν αντίποινα. Η ταινία έχει θέμα την υποτιθέμενη δολοφονία του ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Boxoffice.com η ταινία αναμενόταν να έχει έσοδα 20 εκατομμύρια δολάρια εάν προβαλλόταν στις αίθουσες που προγραμματιζόταν.

 


Σχετικα

Χαρμόσυνα νέα από τον Δήμο Λευκωσίας για τη Λεωφόρο Κένεντι

Το αστρονομικό ποσό εσόδων της Airbnb μόνο για το 2ο τρίμηνο του 19’

Μικρομηκάδες εν δράσει, για 9η χρονιά φέτος

Παρουσίαση προγραμμάτων Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ: Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε φέτος

Τι συμβαίνει με την Kate Middleton;

Φλερτ στα χρόνια των Social Media