Βροχερός ο καιρός σήμερα Σάββατο [χάρτες με πιθανές ώρες και περιοχές]

Article featured image
Article featured image

Όλοι δείχνουν ότι σήμερα Σάββατο (27/12) και βροχές θα έχουμε και πιθανότατα τοπικές καταιγίδες.

 

Σύμφωνα με τη δική μας βίβλο της μετεωρολογίας, το Weather Forecast Cyprus, που στις πλείστες των περιπτώσεων (κατά 99%) μας βγάζεις ασπροπρόσωπους, οι άνεμοι θα έχουν ένταση 2-3 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι 3-4 μποφόρ, κυρίως στις παράλιες περιοχές.

Η θερμοκρασία θα ανέβει στους 17-18 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 19-20 στα παράλια, στους 14-15 στα ημιορεινά, στους 8-9 στα ορεινά και στους 3-4 βαθμούς στο Τρόοδος.



Και ως σελίδα που ανέκαθεν δεν φοβόταν να ρισκάρει σε ότι αφορά στις προβλέψεις, το Weather Forecast Cyprus ετοίμασε κάποιους χάρτες με τις πιθανές ώρες αλλά και περιοχές εκδήλωσης των βροχών:



Λοιπόν, κατά τις πρωινές ώρες, από 5.00 μέχρι και 10.00, πιθανόν να έχουμε ηλιοφάνεια με νεφώσεις χωρίς κάτι το αξιόλογο.





 

Από τις 10.00 και μετά, μέχρι και τις μεσημεριανές ώρες, πιθανόν οι βροχές να εκδηλώνονται στα βορειοδυτικά, στα ορεινά αλλά και στα βορειοανατολικά (10.00-14.00).





 

Από τις 14.00 και μετά, πιθανόν να επηρεάζονται περιοχές του εσωτερικού αλλά και τα βορειοανατολικά (14.00-21.00).



 



Από τις βραδινές ώρες προς τα ξημερώματα της Κυριακής, φαίνεται ότι θα αρχίσουν να επηρεάζονται τα δυτικά-νοτιοδυτικά και νότια χωρίς να αποκλείονται και τα νοτιοανατολικά παράλια (η Λάρνακα έχει πιο λίγες πιθανότητες σε σχέση με Πάφο και Λεμεσό). Στο εσωτερικό πιθανόν να αρχίσουν να εξασθενούν. Πιθανόν στα δυτικά και νότια κατά τις βραδινές ώρες να είναι κάπως πιο έντονες.



Οι βροχές θα συνεχιστούν και την Κυριακή, το πολύ μέχρι και νωρίς το απόγευμα…


Πηγή: Weather Forecast Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ