Αυτός είναι ο νέος κινηματογραφικός Τζόκερ

Article featured image
Article featured image

Η φήμη πως τα στούντιο της Warner Bros φλέρταραν με τον ηθοποιό και τραγουδιστή Jared Leto για τον ρόλο του Τζόκερ στην επόμενη κινηματογραφική μεταφορά ενός ακόμη κόμικ της DC κυκλοφορούσε εδώ και καιρό.



Χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε από το ίδιο το στούντιο πως ο Leto θα είναι ο επόμενος κινηματογραφικός Τζόκερ ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και το υπόλοιπο καστ της ταινίας «Suicide Squad».

Στον ρόλο του Deadshot ανακοινώθηκε ο Will Smith και τον Rick Flag θα υποδυθεί ο Τοm Hardy. Η Margot Robbie θα φορέσει την στολή της Harley Quinn, ο Jai Courtney του Boomerang και τέλος το μοντέλο Cara Delevingne θα υποδυθεί Enchantress. 

Η ταινία ξεκινά γυρίσματα τον ερχόμενο Απρίλη στο Τορόντο και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Ayer. Η πρεμιέρα της στις αίθουσες έχει προσδιοριστεί για το καλοκαίρι του 2016.   Μια ακόμη συμμετοχή που εκκρεμεί και που σύντομα αναμένεται να επισημοποιηθεί είναι εκείνη του Jesse Eisenberg στον ρόλο του Lex Luthor.

Ωστόσο ακόμη δεν είναι βέβαιο πως το στούντιο θα συμπεριλάβει στην ταινία την επιστροφή του θρυλικού κακού από τα φιλμ Superman. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ