Το Christmas Sale της Λευκής στο Πρόζακ. Καφενείο

Article featured image
Article featured image

Le BOOB, memories of a trash culture by Lefki Savvidou, CHRISTMAS SALE, 9-15 Δεκεμβρίου.

Δεν έχασα χρόνο. Με το που είδα το λεκτικό στο flyer έστειλα μήνυμα στη Λευκή ζητώντας της να μου στείλει δυο κουβέντες για την καινούργια έκθεσή της στο Πρόζακ. Καφενείο. Πώς προέκυψε η έκθεση, ήθελα να ξέρω, και πώς το Πρόζακ.

Με τη δουλειά της Λευκής Σαββίδου ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή πέρσι, στο pop-up, στη Λεωφόρο Μακαρίου, καθώς ήταν ανάμεσα στους guest καλλιτέχνες που πέρασαν από το pop-up shop της CITY. Έχω να δηλώσω ότι είναι εξαιρετική illustrator και γενικότερα μια πολύ ταλαντούχα καλλιτέχνις. Πολύ ιδιαίτερη η τέχνη της.

«Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για κανένα από τα δύο. Δεν το προγραμμάτιζα, ήρθε από μόνο του. Όπως και τα διάφορα που κάνω, η δουλειά μου, που έρχεται χωρίς λόγο και εξήγηση. Είναι πράγματα που οδηγούν σε άλλα πράγματα χωρίς καμία εξήγηση, αλλά και να υπάρχει δεν θέλω να μάθω και ούτε με ενδιαφέρει. Έτσι και σε αυτό το event θα παρουσιάσω δουλειά και πράγματα, καινούρια και παλιά, που προέκυψαν… χωρίς λόγο».

Η Λευκή Σαββίδου (aka Lé Boob) θα βrίσκεται στο Πρόζακ. Καφενείο από τις 9 μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, παρουσιάζοντας τη δουλειά της η οποία συμπεριλαμβάνει πίνακες, illustrations, μπλουζάκια, τσάντες, σημειωμματάρια κ.α.

 

Πρόζακ.Καφενείο Μέδωντος 3Α, Λευκωσία.

Πληρ. 22104244.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ