Τα λούτρινα της IKEA προσφέρουν στην εκπαίδευση

Article featured image
Article featured image

Τα κλασσικά. Πήρα τα δύο λούτρινα στο σπίτι, έδωσα από ένα στα κορίτσια, τους δώσαμε όνομα, τα ταΐσανε και το βράδι, λίγο πριν πάνε για ύπνο, τα βάλαμε στον καναπέ μέχρι το άλλο πρωί.

Και δεν είναι μόνο η χαρά του πατέρα που βλέπει τα παιδάκια του να ευχαριστούνται με ένα τόσο απλό και πολύ οικονομικό δώρο. Κυρίως είναι η ικανοποίηση ότι προσφέρεις κάτι σημαντικό και σε άλλα παιδάκια!


Για κάθε λούτρινο παιχνίδι που αγοράζουμε, το ΙΚΕΑ Foundation δωρίζει 1 ευρώ στη UNICEF, ώστε ακόμη περισσότερα παιδιά να μπορέσουν να πάνε σχολείο.


Συγκεκριμένα, η ΙΚΕΑ στηρίζει τις δράσεις της UNICEF μέσω της ενέργειας «Τα Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση», με σκοπό την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά σε όλο τον κόσμο, δίνοντας τους την ευκαιρία να πάρουν το μέλλον τους στα χέρια τους.

Από το 2003, η ενέργεια «Τα Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση» της ΙΚΕΑ έχει ενισχύσει περισσότερα από 11 εκατομμύρια παιδιά, μέσα από 90 προγράμματα, σε 46 διαφορετικές χώρες.

Το συνολικό ποσό που έχει δωρίσει το IKEA Foundation είναι 67 εκατομμύρια ευρώ και συνεχίζει την προσπάθειά του.

Έτσι και φέτος, από τις 10 Νοεμβρίου 2014 μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου 2015, για κάθε λούτρινο παιχνίδι που αγοράζουμε, το ΙΚΕΑ Foundation θα δωρίσει 1 ευρώ στη UNICEF, ώστε ακόμη περισσότερα παιδιά να μπορέσουν να πάνε σχολείο.


Η εκπαίδευση έχει άμεσο αντίκτυπο στην ευημερία, στην υγεία και στη δημιουργία ίσων ευκαιριών.




Η συμμετοχή όλων σε αυτήν την προσπάθεια υποστήριξης της ενέργειας «Τα Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση» είναι σημαντική. Μαζί συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τα παιδιά όλου του κόσμου!

Αυτές είναι οι μικρές αλλαγές που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερες και πιο ριζικές αλλαγές.

Μάθετε περισσότερα στο www.IKEA.com.cy

 



 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ