It’s been a great year! [Αυτή ήταν η χρονιά τους]

Article featured image
Article featured image

«Δε γίνεται, κάποιος μας κάνει πλάκα» σκέφτηκαν πολλοί. «Αυτή ήταν η χρονιά σου», «Τι καταπληκτική χρονιά», «Its been a great year!» και δε συμμαζεύεται…

 

Εκεί που ψάχναμε απεγνωσμένα να μάθουμε ποιος αργόσχολος προγραμματιστής του Facebook επινόησε, εισηγήθηκε, πήρε έγκριση και τελικά υλοποίησε το όραμά του, φτιάχνοντας τον αλγόριθμο που θα έκανε την «ανασκόπηση» στη χρονιά μας, γεμίζοντας με αυτό τον τρόπο το έτσι-κι-αλλιώς-ταλαιπωρημένο timeline μας με τις φωτογραφίες χιλιάδων χρηστών που συγκέντρωσαν δήθεν τα περισσότερα σχόλια, likes και shares μέσα στο 2014, ξαφνικά παρατηρούμε ότι για κάποιους συμπολίτες μας ήταν όντως χρήσιμη αυτή η εορταστική εφαρμογή του Facebook.

Και επειδή, εκτός από εμάς που μουρμουράμε, είμαστε σίγουροι πως αρκετοί από εσάς απολαύσατε την εν λόγω εφαρμογή με την ανασκόπησης της χρονιάς, είτε κάνοντας τη δική σας είτε βλέποντας αυτή των φίλων και των γνωστών σας, εξ ου και αποφασίσαμε να μαζέψουμε μερικές απ’ όσες πέρασαν από το χρονολόγιό μας και σίγουρα... συναποτελούν τα highlights της χρονιάς.

 

Όπως και να το κάνουμε… it’s been a great year!



 





 



 



 



 



 



 





 





 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ