Bond για 24η φορά

Article featured image
Article featured image

Η νέα ταινία του Βρετανού πράκτορα 007 φέρει τον τίτλο «Spectre».

 

Κάποιοι έχουν κόλλημα με τον Rambo. Άλλοι με τον John McClane. Εγώ έχω κόλλημα με τον Bond… τον James Bond.

O Βρετανός πράκτορας 007 ήταν ανέκαθεν ο αγαπημένος μου action herο, με όλα του τα λούσα και τις υπερβολές, εξ ου και χαίρομαι πάντα με την ανακοίνωση μιας νέας του ταινίας.

Ο James Bond είναι ο απόλυτος μετροσέξουαλ ήρωας.

Γοητευτικός, αριστοκρατικός, ερωτύλος, με καλούς τρόπους, gentleman, λίγο σνομπ, λίγο αλάνι, λίγο μαλάκας, αλλά πάντα συμπαθής, ο Bond είναι το απόλυτο αρσενικό που κάνει πάντα του κεφαλιού του, «παίζει» με ακριβά αυτοκίνητα και με επικίνδυνα όπλα, φορά κομψά κουστούμια και ακριβά αξεσουάρ, ρισκάρει σε τυχερά παιχνίδια, καταστρέφει τα πάντα στο διάβα του (και δεν τον νοιάζει), πολεμά του κακούς και γλυτώνει πάντα στο παρά πέντε (με τον πιο απίθανο τρόπο) από βέβαιο θάνατο, ενώ ταυτόχρονα με δύο του μόνο ατάκες ρίχνει στο κρεβάτι τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου και το επόμενο πρωί εξαφανίζεται, χωρίς καμία εξήγηση, χωρίς καμιά δέσμευση, χωρίς τύψεις και ενοχές. Και το σημαντικότερο; Καμιά γυναίκα δεν του κρατά ποτέ κακία!

Η 24η κατά σειρά ταινία του James Bond λοιπόν, φέρει τον τίτλο «Spectre» (SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει και πάλι ο Sam Mendes, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το «Skyfall».

 



Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν στις 6 Δεκεμβρίου, σε Αυστρία, Ρώμη και Μαρόκο, με τον Sam Mendes να παρουσιάζει επίσημα από τα Pinewood Studios το cast του «Spectre» (και μια ολοκαίνουργια Aston Martin!) στο οποίο πρωταγωνιστεί, φυσικά, ο Daniel Craig (ο καλύτερος για μένα μέχρι τώρα Bond), ο οποίος θα υποδυθεί για τέταρτη φορά στην καριέρα του το ρόλο του μυστικού πράκτορα 007.

 



Στο πλευρό του θα έχει δύο «ιερά τέρατα» της 7ης τέχνης, τον Christoph Waltz και τον Ralph Fiennes, ενώ τα... κορίτσια του θα υποδυθούν η ταχύτητα ανερχόμενη Γαλλίδα ηθοποιός Léa Seydoux και η πάντα σέξι Ιταλίδα σταρ Monica Bellucci! Το cast συμπληρώνουν η Naomie Harris, ο Dave Bautista και ο Ben Whishaw.

 

Το «Spectre» θα κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2015.

Μέχρι τότε υπομονή και ένα dry martini (shaken but not stirred)!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ