Χριστουγεννιάτικες εφαρμογές για τα smartphones

Article featured image
Article featured image

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εσείς δυσκολεύεστε να μπείτε στο πνεύμα των γιορτών; Τα smartphones έχουν και πάλι τη λύση, με μερικές έξυπνες εφαρμογές που θα σας κάνουν να ακούτε τριγωνάκια.

 

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, κάλαντα, ξωτικά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε που να έχει σχέση με την ομορφότερη γιορτή του χρόνου επιστρατεύονται σε μερικές έξυπνες και χαριτωμένες εφαρμογές που θα σας αλλάξουν εγγυημένα τη διάθεση.



Best Christmas Stories

Ο καλύτερος τρόπος για να μπείτε στο πνεύμα των γιορτών είναι να διαβάσετε χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Αντί να ψάχνετε στο πατάρι για τα παιδικά σας βιβλία, μπορείτε απλά να κατεβάσετε αυτή την εφαρμογή και να απολαύσετε τις κρύες νύχτες δίπλα στο τζάκι.



 

 

ElfYourself

Ντυθείτε ξωτικά του Αγιου Βασίλη με αυτή την αστεία εφαρμογή. Απλά προσαρμόζετε το πορτρέτο σας στο σώμα με τη στολή του ξωτικού και είστε έτοιμοι να βοηθήσετε στο εργοστάσιο παιχνιδιών.



 

 

Sleeps to Christmas 2

Ανυπομονείτε να έρθουν τα Χριστούγεννα και δεν κρατιέστε να μετράτε τις ημέρες; Κανένα πρόβλημα, αφού η συγκεκριμένη εφαρμογή τις μετράει για σας.



 

 

Santa’s Magic Phone Call & Text

Σας έχουν τρελάνει τα παιδιά σας ρωτώντας συνέχεια πότε θα έρθει ο Αγιος Βασίλης και πώς θα επικοινωνήσετε μαζί του; Δώστε τους το κινητό σας να τον καλέσουν μόνα τους. Η έξυπνη αυτή εφαρμογή, μετατρέπει το smartphone σας σε ένα κινητό που «επικοινωνεί» με τον αγαπημένο Αγιο των παιδιών.



 

 

Yummy Christmas

Οσο για το εορταστικό μενού, η συγκεκριμένη εφαρμογή σας έχει εύκολες και πρακτικές ιδέες για χριστουγεννιάτικα μεζεδάκια που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ