Ανοίγει την κοιλιά καρχαρία με μαχαίρι και βγάζει 3 μωρά [βίντεο]

Article featured image
Article featured image

«Σπάζει» το ίντερνετ το βίντεο που δείχνει έναν άντρα σε ακτή της Νοτίου Αφρικής να ανοίγει με μαχαίρι την κοιλιά ενός νεκρού θηλυκού καρχαρία βγάζοντας από μέσα τρία ζωντανά μωρά.



Όλα ξεκίνησαν όταν μια οικογένεια από τις ΗΠΑ βρήκε τον νεκρό καρχαρία σε παραλία στο Κέιπ Τάουν και διαπίστωσε πως κάτι στην κοιλιά του συνέχιζε να κινείται.

Μόλις αντιλήφθηκαν ότι θα μπορούσαν να ήταν μωρά, τότε χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι έκαναν μια αυτοσχέδια καισαρική τομή για να τα σώσουν.

Όταν ο παραθεριστής «χειρούργος» αρχίζει να κόβει την κοιλιά του καρχαρία, ακούγεται κάποιος να λέει από μέσα: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει μωρό εκεί». Δευτερόλεπτα όμως αργότερα κάτι αρχίζει να ξεγλιστρά από μέσα, με αποτέλεσμα ο τολμηρός άνδρας να τρομάξει και να τιναχτεί προς τα πίσω όταν ξεγλιστρά στο χέρι του ο μικρός καρχαρίας.

Μια γυναίκα ακούγεται τότε να λέει στον άνδρα να προσέχει να «μην τον δαγκώσει» την ώρα που αυτός βάζει διστακτικά το χέρι του για να σώσει το νεογέννητο.

Τη μακάβρια αλλά αξιοσημείωτη διάσωση τριών νεογέννητων καρχαριών ανέβασε στο YouTube ο Μπεθ Κορντέλ ενώ στην περιγραφή του βίντεο αναφέρεται:

«Αυτό το βίντεο είναι ένα καλό παράδειγμα σεβασμού προς όλες τις μορφές της ζωής. Δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις αυτούς τους παραθεριστές που βοήθησαν να έρθουν στη ζωή οι νεογέννητοι καρχαρίες».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ