«Να ακούς ότι θέλει να βγει ελεύθερα να σπουδάσει και τι; Να πάρει το καλάσνικοφ;»

Article featured image
Article featured image

O δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης σχολίασε τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χθες Σάββατο, στο πλαίσιο της πορείας που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της Δημοτικής Τηλεόρασης ο κ. Μπουτάρης είπε χαρακτήρισε «εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός ότι συνδέεται μια επέτειος για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου με επεισόδια, καταστροφές και διάλυση της αγοράς».

 «Είναι Σάββατο, έχουμε μπει σε εορταστική περίοδο και το κέντρο είναι διαλυμένο. Η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να πάρει μέτρα. Είναι τελείως απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, δεν είναι αυτός τρόπος να τιμούμε τη μνήμη ενός ανθρώπου».

Ακόμα ο κ. Μπουτάρης υποστήριξε ότι θα μπορούσε να γίνει μια εκδήλωση στο ΑΠΘ για να τιμηθεί η μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου αλλά και για να υποστηριχθεί το αίτημα του Ν. Ρωμανού να σπουδάσει.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στην απεργία πείνας στην οποία έχει προχωρήσει ο Ρωμανός λέγοντας: «Δεν είναι λογικό αυτό. Να ακούς ότι θέλει να βγει ελεύθερα να σπουδάσει και τι; Να πάρει το καλάσνικοφ;» διερωτήθηκε ο Γ. Μπουτάρης. «Δεν στέκουν αυτά τα πράγματα».

 

πηγή φωτογραφίας: agelioforos.gr


[Πηγή]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ