Χριστουγεννιάτικη φιέστα με τους Monsieur Doumani

Article featured image
Article featured image

Οι Monsieur Doumani επανέρχονται στις ζωντανές εμφανίσεις με μια χριστουγεννιάτικη φιέστα στο Κοσμικόν Κέντρον Αντωνάκης, που θα περιλαμβάνει και τη συμμετοχή φίλων.

 

Μετά την επιτυχία του ντεμπούτου τους δίσκου «Grippy Grappa» και τη συμμετοχή τους σε διεθνή μουσικά φεστιβάλ στην Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι, το μουσικό τρίο που αποτελείται από τους Αντώνη Αντωνίου στον τζουρά, Άγγελο Ιωνά στην κιθάρα και Δημήτρη Γιασεμίδη στα πνευστά, επιστρέφει για μια εορταστική βραδιά, όπου θα παρουσιάσει στο κοινό υλικό από τον πρώτο του δίσκο, καθώς και δείγμα από τον δεύτερο ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Μαρτίου 2015.

Το line up θα περιλαμβάνει επίσης τον εξαιρετικό Acapella Solo Loop (Δημήτρης Σπύρου) σε ένα μουσικό μονόλογο με φωνές, λούπες, παλιοσίδερα και άλλες παράξενες ιστορίες, την αγαπημένη ομάδα αφήγησης Παραμυθίες (Μαρίνα Κατσαρή, Βερόνικα Αλωνεύτου) που θα παρουσιάσουν κάτι καινούριο από την κυπριακή παράδοση, την πολυτάλαντη KikaSoul (Κίκα Γεωργίου) σε μια ιδιαίτερη μουσική περφόρμανς και το νεοσύστατο ξεκαρδιστικό κωμικό ντουέτο Σίταροκς (Μιχάλης Ασιήκας, Ευριπίδης Δίκαιος).

Η βραδιά θα κλείσει με την κουρδιστή DJ Koulla P. Katsikoronou σε χορευτικές επιλογές μέχρι αργά!Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, Κοσμικόν Κέντρον Αντωνάκης, παλιά Λευκωσία. 20.30, €10. Πληρ. 22664697.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ