To μαγαζί που πουλά αγκαλιές [50 ευρώ για μια ώρα]

Article featured image
Article featured image

Χίλιους πελάτες από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του δέχτηκε ένα μαγαζί στο Όρεγκον, το οποίο με 50 ευρώ δίνει τη δυνατότητα ενός ραντεβού μίας ώρας με χάδια και αγκαλιές.



Η συχνότητα των πελατών στο μαγαζί «Cuddle Up to Me» δείχνει πως η ανθρώπινη επιθυμία για ένα ζεστό άγγιγμα είναι πιο αναγκαία απ' ότι υπολογίζαμε.

Το κατάστημα που πουλάει χάδια και αγκαλιές είναι πρωτοβουλία της Samantha Hess, η οποία σκέφτηκε πως ένα μέρος όπου θα ανταλλάσσονται απλόχερα αγκαλιές είναι αυτό που λείπει από την σύγχρονη πραγματικότητα.

Όπως δηλώνει η ίδια στο Business Insider, η δουλειά της αποτελεί ένα είδος θεραπείας, ενώ δεν χαρακτηρίζεται από κανέναν απολύτως ερωτικό προσανατολισμό. «Εάν ψάχνουν υποκατάστατο του σεξ, δεν πρόκειται να μείνουν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο μαγαζί μου».

Σύμφωνα με πολλούς επιστήμονες, η αγκαλιά είναι ένα είδος επικοινωνίας γιατί μέσω αυτής, λέμε αυτά που δεν έχουμε λέξεις να πούμε. Η αγκαλιά ειδικότερα, μεταφέρει ενέργεια και δίνει ένα συναισθηματικό «ανέβασμα».

Θεωρείται ότι για να επιζήσουμε, χρειαζόμαστε τέσσερις αγκαλιές την ημέρα, οκτώ για να συντηρηθούμε και δώδεκα για να αναπτυχθούμε!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ