Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Ένα

Article featured image
Article featured image

Η παράσταση «Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ», το μοναδικό δημοσιευμένο μυθιστόρημα του Όκσαρ Ουάιλντ, κάνει πρεμιέρα, σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Αντρέα Χριστοδουλίδη, αύριο Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Θεάτρου Ένα.

Το έργο καταπιάνεται με τη μοναδική ιστορία του ηδονοθήρα Ντόριαν Γκρέι...Η ευχή του αλαζονικού νεαρού αριστοκράτη Ντόριαν Γκρέυ να μη γεράσει ποτέ και να χάσει την ομορφιά του εισακούεται. Τα χρόνια περνούν και ο Ντόριαν δεν γερνά. Το πορτρέτο του όμως αλλοιώνεται και παραμορφώνεται από το διεστραμμένο χαρακτήρα του. Ο Ντόριαν Γκρέυ διατηρεί την ομορφιά και τα νιάτα του μέχρι που η αλαζονεία του φτάνει στην κορύφωσή της και τότε θα φανούν, οι συνέπειες της ευχής του ανθρώπου που ξεπούλησε την ψυχή του, για τα νιάτα, την ομορφιά και την απόλαυση.

Οι συντελεστές της παράστασης: Βοηθός σκηνοθέτη: Πέννυ Φοινίρη, σκηνικά/κοστούμια: Κρίστη Πολυδώρου, χειρισμός φωτισμού/ήχου: Χρίστος Χαραλάμπους, φωτογραφίες: Δημήτρης Βαττής, επεξεργασία φωτογραφιών: Σοφοκλής Καρπασίτης, μουσική επεξεργασία: N.P Sound recorder studio. Χορογραφίες: Γιώργος Δημόπουλος.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Τζωρτζής, Σωτήρης Μεστάνας, Μανώλης Μιχαηλίδης, Έρικα Μπεγέτη, Πέννυ Φοινίρη, Κωνσταντίνος Tσολής.

Πρεμιέρα: Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, 20.30. Τακτικές παραστάσεις: κάθε Τετάρτη και Παρασκευή. Τηλέφωνο κρατήσεων: 22 348203.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ