Βόλτα με γόνδολα… στη Λεωφόρο Μακαρίου [βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Εντάξει, δεν έχουμε και τροπικό κλίμα στην Κύπρο -ή τουλάχιστον δεν είχαμε στο παρελθόν, αφού με τις κλιματικές αλλαγές των τελευταίων χρόνων, πλέον δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει.

 

Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχουμε χάλια υποδομές. Όποτε βρέξει (έστω λίγο), η Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να παίρνει κλήσεις, το facebook γεμίζει με φωτογραφίες από λίμνες (όπου λίμνη βάλε δρόμος), ενώ το βράδι στα κεντρικά δελτία γίνεται πρώτη (και δεύτερη και τρίτη) είδηση η βροχόπτωση και οι συνέπειες αυτής.


«Πλημμύρισαν δρόμοι», «Άνοιξαν οι ουρανοί», «Πνίγηκε η πρωτεύουσα», «Δεν προλάβαινε η πυροσβεστική να απαντά στις κλήσεις», «Ανυπολόγιστες οι ζημιές»… θα πουν απόψε οι παρουσιαστές.


Εν αναμονή των αποψινών δελτίων ειδήσεων λοιπόν, αλλά και μέχρι οι δημοτικοί άρχοντες να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις τους για να αποφασίσουν τι θα μας πουν απόψε έτσι ώστε να μας πείσουν πως δεν είναι δική τους η ευθύνη για ότι συνέβη σήμερα στην πόλη αλλά του Θεού, ας απολαύσουμε ένα βίντεο της Λευκωσίας, όπου η Μακαρίου ως μια γιορτινή λεωφόρος που σέβεται τον επισκέπτη της του προσφέρει τη δυνατότητα να κάνει shopping με γόνδολα, είτε απλώς μια βόλτα για να απολαύσει τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο.

 

 




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ