Να σου πω τον καφέ σου;

Article featured image
Article featured image

γράφει η Ανδριάνα Χατζηαλεξάνδρου



Πες μου τι καφέ πίνεις να σου πω ποιος είσαι.

Espresso Φιλικός και πρόσχαρος άνθρωπος. Ξέρεις ποιος καφές σου αρέσει και αυτόν πίνεις. Σπάνιο χαρμάνι. Μπράβο σου!

Double espresso Πρακτικός και δουλευταράς άνθρωπος. Ξέρεις πως δεν είσαι οπαδός του μινιμαλισμού και της εγκράτειας.

Triple espresso Γιούπι! Είσαι ενθουσιώδης και λίγο ψυχωτικός. Δεν πειράζει όμως, γιατί έτσι και αλλιώς έχεις να κοιμηθείς από τα τέλη των νάιντιζ!

Mocha Απολαμβάνεις την καλή διασκέδαση και τη δημιουργικότητα. Στην πραγματικότητα δεν σου αρέσει καθόλου ο καφές αλλά ξέρεις ότι χρειάζεσαι κάτι για να σε ξυπνήσει και αυτοσχεδιάζεις.

Latte Δεν θα ρισκάρεις, δεν θα διακινδυνεύσεις και σίγουρα ξέρεις να κάνεις την πιο ασφαλή και ανώδυνη επιλογή.

Cappuccino Είσαι ένα αγαπησιάρικο, αξιαγάπητο και δοτικό πλάσμα. Λίγο προβλέψιμος κάποιες φορές, αλλά μην το φέρεις βαρέως. Να θυμάσαι πως πρέπει να σκουπίζεις το αφρόγαλα από το μουστάκι.

Macchiato Τραντισιονέλ και παραδοσιακός τύπος. Μπρουτάλ και λίγο συγκεντρωτικός. Μια χαρά. Υπάρχουν και χειρότερα.

Iced coffee Και που λες, είσαι αποφασιστικός και απολύτως. Δεν σε επηρεάζουν οι εξωτερικές συνθήκες, οι θερμοκρασίες και οι εποχές. Επίσης απολαμβάνεις να έχεις κάτι στο στόμα σου... ένα καλαμάκι ας πούμε.

Americano Είσαι ήρεμος, σοβαρός και μετρημένος. Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής, όπως τα πικνίκ, τις πάπιες στη λιμνούλα και τον νερομπλούμ καφέ.

Frappuccino Πάρα πολύ ωραία! Είσαι ευδιάθετος και γεμάτος ενέργεια. Λες ψέματα πως σου αρέσει ο καφές ενώ στην πραγματικότητα πεθαίνεις για ακόμη λίγο παγωτό.

Coffee to go Σοβαρός και αφοσιωμένος. Ξέρεις τι θέλεις και πώς να το έχεις. Επίσης θέλεις να αποκτήσεις πολλά, για αυτό και δεν προλαβαίνεις να «καβλαντάρεις» μαζί με τους υπόλοιπους στις καφετερίες. Πού να σου θυμίζω τι χάνεις!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ