Έρχεται το νέο HTC One

Article featured image
Article featured image

Ο διάδοχος του καλύτερου smartphone για το 2013, έρχεται στις 25 Μαρτίου.



Η HTC επισήμως δρομολογεί την αποκάλυψη του κορυφαίου της μοντέλου για φέτος. Αυτό δεν είναι άλλο, φυσικά, από τον διάδοχο του HTC One - του αγαπημένου μας κινητού τηλεφώνου για το 2013 - το οποίο από σχετικές διαρροές του Web είναι μέχρι στιγμής γνωστό με το κωδικό όνομα "M8". Η αποκάλυψη από την HTC θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που - όπως και πέρυσι - θα λάβει χώρα ταυτόχρονα στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο στις 25 Μαρτίου.



Οι προαναφερθείσες διαρροές συμφωνούν σε κάποια πράγματα και διαφωνούν σε άλλα, τα στοιχεία ωστόσο που είναι πιθανότερο πως θα χαρακτηρίζουν τον διάδοχο του HTC One είναι τα εξής: παρόμοιος σχεδιασμός, οθόνη μεγαλύτερη σε διαγώνιο, με λεπτότερο πλαίσιο και την ίδια ανάλυση σε pixel, νέος επεξεργαστής Snapdragon (της σειράς 800), μνήμη λειτουργίας στα 2GB και τεχνολογία απόδοσης ήχου BoomSound με παρόμοια ηχεία στην πρόσοψη (το καλύτερο δεν το αλλάζεις!). Τα παραπάνω, αν αποδειχθούν αληθινά, τοποθετούν το επόμενο HTC One στην ίδια θέση που αυτό είχε πέρυσι απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο, το Samsung Galaxy S4: το δεύτερο ενδέχεται να είναι ισχυρότερο, αλλά απομένει να δούμε τί μάς επιφυλάσσει φέτος η κορεάτικη εταιρεία στον τομέα του design και της ποιότητας κατασκευής... γιατί σε αυτούς το S4 πέρυσι απoγοήτευσε τόσο, που ήταν ιδιαίτερα εύκολο για το HTC One να αναδειχθεί ως συνολικά καλύτερο.



Η πλέον ενδιαφέρουσα φημολογία περιστρέφεται γύρω από την βασική κάμερα του νέου One, καθώς άλλες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει εμφανίζουν δεύτερη κάμερα, άλλες δεύτερο flash, άλλες... και τα δύο. Είναι γνωστό πως η "Αχίλλειος πτέρνα" του HTC One εντοπίστηκε στην κάμερα τεχνολογίας "UltraPixel", η οποία δεν απέδωσε τελικά τα αναμενόμενα σε όλα τα πιθανά σενάρια, αλλά μόνο σε αυτά του κακού φωτισμού - περιμένουμε, λοιπόν, να διαπιστώσουμε τί έχει επιλέξει να κάνει η HTC στον τομέα αυτό. Με μεγάλη περιέργεια, άλλωστε, αναμένουμε να δούμε και την ονομασία του νέου smartphone, καθώς το... "HTC One 2" δεν θα ήταν ακριβώς λογική ή κολακευτική επιλογή. Υπομονή μερικές εβδομάδες ακόμη, λοιπόν!

Πηγή: athinorama.gr/digital


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ