Επικές μάχες… στη λάσπη

Article featured image
Article featured image

Όλοι συζητούν για το ‘Legion Run’, για την περιπέτεια που θα προσφέρει και το χαβαλέ που θα ’χει, ενώ οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει ήδη τις 3.000. Αν κι εσύ ‘ψήνεσαι’ να φτιάξεις μια ομάδα για να δηλώσεις συμμετοχή, προλαβαίνεις ακόμα…

5 χιλιόμετρα γεμάτα δράση

Σίγουρα θα έχεις ακούσει κόσμο να μιλά για το Legion Run. Σίγουρα θα έχεις δει το εξαιρετικό δίλεπτο promo video. Σίγουρα θα έχεις δει διάφορα σχετικά posts στο Facebook. Και εν τέλει, σίγουρα θα έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Αν τα πιο πάνω δεν ισχύουν, διάβασε προσεκτικά το κείμενο που ακολουθεί και θα καταλάβεις. Το Legion Run, λοιπόν, είναι μια διαδρομή πέντε χιλιομέτρων, με μεγάλα εμπόδια, η οποία σε καμιά περίπτωση δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Οι ‘δρομείς’ καλούνται να περάσουν περισσότερα από 18 εμπόδια, να πηδήξουν πάνω από φωτιά, να σκαρφαλώσουν πάνω σε τοίχους, να έρπουν μέσα σε λάσπη και κάτω από συρματόπλεγμα, αλλά και να περάσουν μέσα από δεξαμενές με πάγο και νερό. Μέχρι και πεντακόσιοι δρομείς ξεκινούν την ίδια ώρα, με κύματα εκκίνησης ανά 30 λεπτά, από τις 10.00 μέχρι και τις 15.00, ενώ σκοπός δεν είναι να τερματίσεις πρώτος αλλά… να τερματίσεις. Μοναδικό έπαθλο, η περηφάνια. Οπότε, μη σε νοιάζει αν η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά της. Σημαντικό δε, είναι πως με την ολοκλήρωση της διαδρομής, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την ‘επιτυχία’ τους μαζί με συγγενείς και φίλους, με ζωντανή μουσική, φαγητό, μπίρα, διασκεδαστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Απόδειξη ότι μπορούμε!

Η κυπριακή εκδοχή του Legion Run αποτελεί την πρεμιέρα της περιοδείας του 2014, η οποία θα περάσει από 7 ακόμα χώρες -8 πόλεις της Νοτίου και Ανατολικής Ευρώπης. Περισσότερα από τρία εκατομμύρια άτομα έχουν τρέξει σε τέτοιες διοργανώσεις τα τελευταία 3 χρόνια ανά το παγκόσμιο, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο διευθυντής εξωτερικής επικοινωνίας, Αντώνης Αλεξόπουλος (PhD), το ‘Legion Run’ προσφέρει κάτι πρωτόγονο και απελευθερωτικό στους συμμετέχοντες, τόσο τους δρομείς όσο και τους θεατές. Και καταλήγει: ‘Οι σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, αλλά και η αναπόφευκτη ομαδική συνεργασία κατά τη διάρκεια της κούρσας, σε συνδυασμό με τη ζωντανή μουσική, τα διασκεδαστικά παιχνίδια, το φαγητό και το γλέντι, είναι αποδεδειγμένα μια συνταγή επιτυχίας ανά το παγκόσμιο και σ’ αυτό στοχεύουμε κι εμείς μέσω της κυπριακής έκδοσης. Είμαστε πεπεισμένοι πως το Legion Run θα είναι μια από τις κορυφαίες εμπειρίες στη ζωή όσων θα συμμετάσχουν’. Ο κάθε ένας συμμετέχει για τους δικούς του λόγους, όλοι όμως τελειώνουν την κούρσα ‘αλλαγμένοι’. Η συμμετοχή στο ‘Legion Run’ έχει συμβολικό χαρακτήρα, την υπερπήδηση προσωπικών προκλήσεων και την απόδειξη στον εαυτό μας ότι ‘μπορούμε’! Περισσότερο απ’ όλα, όμως, είναι και μια ευκαιρία να βγεις έξω και να διασκεδάσεις (ξανά).

Σ 29 Μαρ, Λάρνακα. Πληρ. www.facebook.com/legionrun, www.legionrun.com, 99524645 ή antonis@legionrun.com (Αντώνης Αλεξόπουλος).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ