Σεξομολογήσεις #2

Article featured image
Article featured image

Τipster μου, έχω πρόβλημα…

Θα ήθελα να με ακούσεις προσεκτικά και να μου δώσεις μια ειλικρινέστατη απάντηση, μήπως και βγάλω καμιά άκρη. Είμαι 19 χρονών και πριν από ένα χρόνο γνώρισα εντελώς τυχαία ένα παιδί 25 χρονών. Από το δεύτερο ραντεβού μπήκαμε στο «ψητό». Δεν το σκέφτηκα καθόλου και ομολογώ πως μέχρι τώρα δεν είχα κάνει τέτοιο σεξ, γι' αυτό και την πάτησα άσχημα μαζί του. Αυτό το βιολί συνεχίστηκε περίπου 4 μήνες. Κλείναμε συχνά ραντεβού και πάντα καταλήγαμε στο κρεβάτι του. Εγώ ως επιπόλαια γυναίκα δεν καταλάβαινα τι γινόταν και είχα αρχίσει να τον θέλω. Όταν ξεκίνησε κουβέντα περί σχέσεων, δεν του άρεσε και για να με αποφύγει μου έλεγε ότι δεν έχουμε κοινά, και πως δεν το χειρίζομαι σωστά. Όταν κατάλαβα πως ο κύριος παίζει παιχνίδια, πως τάχα και καλά με θέλει αλλά το μόνο που ήθελε ήταν σεξ, ξύπνησα. Το τελείωσα και δεν του άρεσε καθόλου! Τον έβλεπα τυχαία έξω και προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή μου, αλλά εγώ δεν του έδειχνα ίχνος ενδιαφέροντος. Μετά από 8 μήνες απόστασης και καμία επικοινωνία, μιλήσαμε και μου ζήτησε να παρευρεθώ (σχεδόν με παρακάλεσε) στο χώρο όπου δουλεύει. Έστω και αργοπορημένα πήγα, με σκοπό να μην κάνω τίποτα μαζί του. Τελικά με έκανε αυτός ό,τι ήθελε και για ακόμα μια φορά δεν μπορούσα να αντισταθώ. Κατέληξα να είμαι στο κρεβάτι του και ενώ η παρουσία μου τον αναστάτωσε, μου ζήτησε να μείνω εκεί μαζί του, πράγμα που δεν γινόταν. Μετά από όλα αυτά δεν έχουμε επικοινωνήσει ξανά εδώ και κάτι εβδομάδες… δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Περιμένω την απάντησή σου.

Σ' ευχαριστώ!

Άκου να σου πω πώς πρέπει να το χειριστείς: μην το χειριστείς καθόλου. Μην κάνεις τίποτα. Έκανες αρκετά και τ αέκανες μαντάρα. Συμφωνούμε και οι δύο πως ο άνθρωπος μαζί σου θέλει να έχει μια σχέση περιορισμένης ευθύνης. Αν καλύπτει τις ανάγκες σου, απόλαυσέ το. Αν όχι, βρες κάτι που θα τις καλύψει. Απλά τα πράγματα.

Υ.Γ. «Ομολογώ πως μέχρι τώρα δεν είχα κάνει τέτοιο σεξ». Χαλάρωσε λίγο κουκλίτσα μου! Είσαι 19! Και την πάτησες μαζί του γιατί ήταν καλός στο sex σε σχέση με τη δική σου εμπειρία. Μα είσαι 19! Αν στα 19 σου, έχεις τόση εμπειρία για να συγκρίνεις και να μην μπορείς να αντισταθείς, είναι πρόβλημα. Αν την πατάς τόσο εύκολα, επίσης έχεις πρόβλημα. Φέρε τα μίλια σου. Δεν παίζεις στο «Gossip Girl».



Tipster μου,

Είμαι full απελπισμένη. Είμαι 23 χρονών, Αιγόκερως και αρραβωνιασμένη. Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σου. Είμαι αρραβωνιασμένη ένα χρόνο και 3 μήνες, όμως είμαι μπερδεμένη πολύ. Βιάστηκα να αρραβωνιαστώ. Δεν είχα πολύ χρόνο να τον γνωρίσω. Έδωκα με τα μούτρα πάνω του. Είχα ανάγκη κάποιος να μου δείξει αγάπη. Να μου δείξει ότι νοιάζεται πραγματικά για εμένα. Στην αρχή ήταν όλα μέλι γάλα, όπως στα παραμύθια. Όμως άλλαξε η συμπεριφορά του. Οι γλύκες οι πολλές, λιγόστεψαν. Στις αρχές ερχόταν να με δει -μένουμε σε διαφορετικές πόλεις- γιατί με επιθυμούσε. Μετά άρχισε να βρίσκει δικαιολογίες και με επέστρεφε σπίτι μου πολύ πιο νωρίς. Τα γλυκά λόγια σταμάτησαν. Μου λέει ότι, όταν μεγαλώσω, δεν θα έχω το σώμα που έχω τώρα. Μου είπε ότι και να πάει με άλλη θα είναι για μια στιγμή, αλλά μετά θα επιστρέψει σε εμένα. Μπορεί για παράδειγμα να βλέπουμε ταινία και μου λέει πόσο όμορφες είναι οι άλλες, ενώ βρίσκει την ευκαιρία να μου πει πως πρέπει να έχει ποικιλία το menu, όχι να τρώει μόνο λουφκιά, αλλά και φιλέτο. Του στέλνω μήνυμα και δεν απαντά γιατί λέει δεν το θεώρησε σημαντικό. Προσπαθεί να με κάνει να ζηλέψω δηλαδή, με πολύ άσχημο τρόπο. Επίσης βιάζεται να κάνουμε μωρό. Εγώ όμως δεν θέλω ακόμη, για πολλούς λόγους. Πες μου Tipster, πώς να νιώσω; Τι να πω στον 28χρονο Υδροχόο και πώς να αντιδράσω;

Κουκλίτσα μου, σίριουσλι; Εν κάμνει μάνα μου. Παρέτα. Αν στον ένα χρόνο είναι έτσι, στα πέντε χρόνια τι θα κάνει; Θα μεταμορφωθεί σε Αλ Μπάντι; Χέρι μέσα στο παντελόνι, μπίρα και στα αρ@^% του όλα, συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς σου; Παρέτα μάνα μου. Άσ' τον να πάει, άσ' τον. Αφού δεν τραβά το πράγμα. Σου το λέει ο χριστιανός. Άκουσέ τον και κάνε του τη χάρη να κάνεις αυτό που δεν αποφασίζει να κάνει ο ίδιος. Φύγε!

Υ.Γ. Menu μπορείς να αλλάζεις, παραμένοντας στο ίδιο εστιατόριο. Κανεί με αυτή τη μαλακία!



Αγαπητή Tipster,

Είμαι μια καλή κορούα, τελειόφοιτη τζιαι έχω μια μεγάλη απορία: ο φίλος μου είναι ένα χρόνο πιο μεγάλος μου. Είμαστε ένα χρόνο περίπου μαζί τζιαι είμαστε μια χαρά αγαπημένοι. Είπαμε με το φίλο μου να προχωρήσουμε στο επόμενο level (φίκι-φίκι), εκατάλαβες εσύ, αλλά όταν το συζήτησα με τις φίλες μου, που είναι και πιο μεγάλες, μου είπαν να μεν προχωρήσω, γιατί εν  να φύει ο νους μου που τα θκιαβάσματα τζιαι εν το θέλω αυτό. Εν ηξέρω τι να κάμω. Πε μου εσύ, Tipster μου.

Η αναγνώστρια σου,

Παυλίνα.

Να ακούσεις -σε αυτή την περίπτωση, αλλά να μη σου γίνει συνήθεια- τις φίλες σου. Κορούα μου τούτο το πράμα εν τζιαι λείφκει, κάτσε διάβασε, πέρασε τις εξετάσεις σου και έχεις πολύ χρόνο μετά να το γιορτάσεις στο πολύ advanced level μάλιστα (φίκι-φίκι), εκατάλαβες εσύ!



Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ