Σεξομολογήσεις #3

Article featured image
Article featured image

Αγαπητή Tipster,

Είμαι 22 χρονών και πολύ απελπισμένη. Πριν από 4 μήνες, σε μια συνέντευξη για δουλειά, γνώρισα τον Χρήστο, 27 χρονών, το διευθυντή της εταιρείας όπου πήγα για συνέντευξη. Μετά από μια βδομάδα βγήκαμε για ποτό και καταλήξαμε στο διαμέρισμά του. Έκανα κίνηση να τον φιλήσω και με απέρριψε με τη συνηθισμένη δικαιολογία «Δεν κάνω για σχέση». Παρόλα αυτά, μετά από μέρες ξαναβρεθήκαμε και μου αποκάλυψε ότι θέλει να γίνω η «σκλάβα του σεξ» του, αν με καταλαβαίνεις. Εγώ τον ήθελα απεγνωσμένα και χωρίς δεύτερη σκέψη συμφώνησα να προσπαθήσω, παρόλο που ήμουν παρθένα. Από την πρώτη σεξουαλική επαφή μας, μου έδειξε την αρκετά μεγάλη συλλογή του από sex toys (μαστίγια, χειροπέδες κ.λπ.). Έμεινα άναυδη γιατί ποτέ δεν φαντάστηκα ότι το να είμαι σκλάβα του σεξ θα συμπεριλάμβανε και πόνο, όμως συνέχισα το παιχνίδι του. Κατά τη διάρκεια της παράξενης σχέσης μας, τον ερωτεύτηκα και του το εξομολογήθηκα, αλλά μου είπε ότι ήταν λάθος να τον ερωτευτώ. Tipster μου, σε παρακαλώ βοήθησέ με. Δεν πιστεύω ότι ο Χρήστος με αγαπά, ξέρω όμως ότι ο μόνος τρόπος για να είμαι μαζί του είναι να συνεχίσω αυτή την ψεύτικη σχέση. Χρειάζομαι τη συμβουλή σου έτσι ώστε να χειριστώ αυτή την κατάσταση.

Ευχαριστώ, Α.

Νομίζω πως μόνο διαβάζοντας το «50 αποχρώσεις του γκρι» μπορείς να βρεις λύση στο πρόβλημά σου και χαΐρι στα σκέλια σου. Αν δεν έχεις χρόνο να το διαβάσεις, μπορείς να το προτείνεις σαν ένα διαφωτιστικό ανάγνωσμα στον Χρήστο. Με αυτό τον τρόπο πρώτον θα εμπλουτίσει τη συλλογή από toys, στάσεις και σαδομαζοχιστικές μαλα#$%, που ενθουσιάζουν ακόμα και αναγνώστριες της «City» -φτου κακά-, και δεύτερον μπορεί να του αποκαλυφθεί η «κωλοσυρμαθκιά» της κουφής και το μέλλον της δικής του «κουφής» μαζί σου!

Υ.Γ. Τα toys είναι από κατάστημα στην Κύπρο ή από παραγγελία μέσω Internet;



Αχ Tipster μου,

Για να μεν τα πολυλοώ, ήμουν παντρεμένος και ευτυχισμένος ώσπου πριν από 3 μήνες έχασα τη δουλειά μου και έχασα τζιαι τη γη κάτω που τα πόθκια μου -όχι λόγω χρημάτων αλλά παραπάνω λόγω image, εκατάλαβες. Οπότε τζιαι γιω, για να ηρεμήσω που τα νεύρα και να πνάσει τζιαι λλίο η γεναίκα μου που λλόου μου, είπα να πάω κανένα γυμναστήριο. Ήντα ήθελα να πάω; Θωρώ μια γκομενάρα, να στρουμπώνει σαν κάμνει squat, με κάτι υφάκια και υπονοούμενα ααχχχχ. Τέλος πάντων, εβρεθήκαμε 2 φορές κάτω που το γυμναστήριο και «αφτωθήκαμεν» λλίο. Όμως ο φίλος σου, ένιωσε τύψεις μετά που τόσο κακό, τζιαι είπα της κανεί, να μεν ξαναβρεθούμε τζιαι εν εξαναπήα γυμναστήριο μετά. Έλα όμως που μετά που 2 εβδομάδες, επροσλάβαν με σε μιαν δουλειά. Πάω τζιαι εγιώ μες στη χαρά πρώτη φορά γραφείο, τζιαι μάντεψε ποιος εν ο μάστρος μου; Ναι, η γκόμενα του γυμναστηρίου. Ε χαράς την α(τύχη)α μου πιον. Τωρά εν κανεί που μου κολλά ασταμάτητα με τα βαθιά ντεκολτέ τζιαι κάμνει με αερόπλανο, επιπλέον απειλά με κιόλας, με τρόπο, ότι εν θα συνεχίσω να δουλεύκω τζιαμέ, αν δεν αρχίσουμε πάλε τα ίδια. Τζαι που να μείνει εβλοημένο να μείνει. Από τη μια, πόσο να συγκρατώ  τζιαι εγιώ το «παντελόνι μου», αλλά εν θέλω ξανά να απατήσω τη γυναίκα μου. Ήντα μπου κάμνω;

Π.



Αχ βρε Π.! Λαλείς ότι έχασες τη Γη κάτω που τα πόθκια σου, αλλά εν την ποδκιά που εν να χάσεις… δηλαδή τη γυναίκα σου! Έμπλεξες τα μπούτια σου, για μιαν πελλάρα με φόντο τα push ups τζιαι τα squat, τζιαι τωρά γυρέφκεις πόρταν εξόδου! Τέλος πάντων… Το ότι εργοδοτήθηκες από την «πεινασμένη» γκόμενα με τα βαθιά ντεκολτέ, ποιος να σου το παραλάλε!!! Αν δεν θέλεις να χάσεις τη δουλειά σου, θα πρέπει -απλώς- με τρόπο να αγνοείς τις προ(σ)κλήσεις της, χωρίς να τη θίγεις. Σου προτείνω και το εξής, που ήδη δούλεψε σε έναν άλλον «μπλεγμένο-με-τα-μπούτια» του κακομοίρη: βάλε ένα φίλο σου ή γνωστό να της «κολλήσει», για να ξεκολλήσει που λλόου σου. It works! Γιατί εκείνο που πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις και να θωρακίσεις, είναι το γάμο σου και όχι τα… γαμώ το σου!



Tipster,

Η κοπέλα μου εν πρήχτισσα. Εν φαουσαρκά. Μα το χειρότερο είναι πως δεν θέλει να κάνουμε sex στη θάλασσα. Μα γίνεται τούτο το πράμα σιόρ;

Πανίκκος.

Μα που τα αλήθκεια; Α, το ζώο, εσύ να θέλεις τζιαι τζείνη να μεν καϊλά! Καλά, άντε και αυτή δεν θέλει, εσείς  γιατί συνεχίζετε να είστε μαζί της; Να τη χωρίσετε σιόρ! Άκου εκεί! Όι, εν θέλω πελλάρες! Δεν φτάνει που της δείξατε τη χαρά της ζωής και την τοποθετήσατε ανάμεσα στα σκέλια της, δεν φτάνει που είστε δημιουργικός και ευφάνταστος, σας κάνει και κούτσια; Άτε ολάν και κανεί! Φαντάζομαι αρνείται να σας κάνει το χατίρι και να προσθέσει ακόμη μια εμπειρία στο βιογραφικό της, προβάλλοντας ανόητες δικαιολογίες. Τι λέει; Πως θα σας δει κάποιος; Πως θα φωνάξει την αστυνομία και τα μέλη της θα σας συλλάβουν; Πως μπορεί να σας «βλεφαριάσει» κάποιος γνωστός; Καλά ντε, πού θέλεις κι εσύ να «χτυπήσετε το χταπόδι»; Στην παραλία Mackenzie; Τόσα χιλιόμετρα ακτογραμμής, είναι ανάγκη να πάτε κάπου με κόσμο, Κυριακή στη μία. Επιλέξτε κάτι μοναχικό και ήρεμο. Αφού το λύσαμε αυτό, πάμε παρακάτω. Τι ισχυρίζεται; Ότι θα κολλήσετε καμιά πολυσύλλαβη αρρώστια, μύκητες και τον ιό έμπολα; Ένα κομμάτι της πρότασης είναι ορθό. Λίγη προσοχή και όλα γίνονται. Τι άλλο είπε; Πως θα «βεντουζωθείτε» και δεν θα μπορέσετε να ξεκολλήσετε ποτέ; Σίριουσλι; Πανίκκο μου, πε της πως εν έχει υπόθεση.



Tipster μου,Μου ξέφυγε! Δεν φταίω εγώ. Έτσι όπως κάναμε όμορφα πράγματα, ξέρεις εσύ τώρα, αντί να πω το όνομα του τωρινού, είπα το όνομα του προηγούμενου. Μου ξέφυγε! Δεν το ήθελα. Μιλάμε για παγωμάρα, αμηχανία, ντροπή. Δεν ξέρω αν ξέρεις, αλλά ήταν μια ώρα δύσκολη. Μου ξέφυγε. Δεν το ήθελα. Δεν ξέρω γιατί το είπα. Ούτε τον θέλω πια, ούτε μου έχει λείψει, ούτε έχουμε μιλήσει πρόσφατα. Ναι, ναι μαλακία μεγάλη, δεν το συζητώ, αλλά τι να κάνω; Μου ξέφυγε.

Μαρία.

Αρχικά, αυτό το απολογητικό ύφος, εμένα δεν με πείθει. Μπορείς να τους κοροϊδέψεις όλους αλλά όχι το υποσυνείδητό σου! Για να τον επικαλεστείς σε τέτοια στιγμή σημαίνει ότι κάπου είναι σφηνωμένος. Κάνε εξορκισμό! Γράψε 100 φορές στον πίνακα το όνομα του νυν, μπας και το εμπεδώσεις. Φαντάζομαι είσαι πολύ μικρή ηλικιακά για να λες ακόμα ονόματα. Ό,τι πιο πασέ είναι να φωνάζεις «Γιάννη, τι μου κάνεις», «αχ Πάμπο μου, Πάμπο μου». Δηλαδή μιλάμε πως είσαι για κωμωδία, όχι για σεξ! Κάνε πρόβες μόνη σου, μιλώντας γενικά. Δεν είπαμε να μιλάς για τον καιρό, αλλά για την απόλαυση. Άλλωστε ζούμε σε μια πανοργασμική κοινωνία, σήμερα στο κάνει ο Ανδρέας, αύριο ο Πανίκος και πάει λέγοντας.

Τώρα πάμε στο πρόβλημα: αν τον πρώην τον λένε Δημήτρη, σώθηκες… θα του πεις ότι σκεφτόσουν τον Χριστόφια και το εξέφρασες. Αν τον λένε Νίκο, πάλι μέσα είσαι. Όπως και με το όνομα Χάρης. Δύο υπουργικά σου έχω, κάποιο όνομα θα πετύχω!

Αν δεν σου φτάνουν τα 2 υπουργεία, περνάς στους Αποστόλους, οσιομάρτυρες και ό,τι άλλο σκεφτεί η γκλάβα σου. Παραδείγματος χάρη, αν τον λένε Ανδρέα, πες ότι σκεφτόσουν τον Απόστολο βρε αδερφέ.

Η ουσία είναι μία, το σεξ και συγκεκριμένα ο οργασμός δεν προσωποποιείται! Χαλάρωσε και απόλαυσε!



Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ