Σεξομολογήσεις #4

Article featured image
Article featured image

Agaphti m Tipster, geia s!

Elpizw na men se enoxla p grafo greekglish! To provlima p exo einai oti ginoume 19 kai sxesi stin zoh m den ekama pote! mpori vevea na ftaiei kai i efanisi m! eimai kanoniki sto ipsos kai exw kapia parapano kila! Eipa poles fores stin zoh m na kamo dieta alla ta gerima molis do ena glikoo h kati, polles fores kamno tin amartia kai tro to! Oules m oi files exoun ton filo tous kai fkenoume exo, pernoume orea, alla polles fores niotho avola pou jines en me ton filo tous kai egw en ekama pote sxesi os tr!! Fkeno exo, paw pantou, clubs, cafes, peripatous! Eimai kinoniko atomo! Oi files m mourmourou m jiolas p en exo filo kai egw gia na men tous dixo pos niotho avola, lalo tous pos en thelo pelaes pas stin kkele m alla pou mesa m xerw pos thelo! Esi ti exeis na piis?? Kamnw kati lathos? Help mee...!

Koula.

Αγαπητή μου Κούλα,

Το πρόβλημα δεν είναι τα κιλά σου και όχι τώρα που σ' το είπα να κατεβάσεις 4 τούρτες… Δεν υπάρχει λόγος. Το πρόβλημά σου είναι ότι κάνεις λάθος παρέες και βγαίνεις έξω για τους λάθος λόγους. Δεν βγαίνουμε έξω για κυνήγι! Βγαίνουμε αρχικά για να περάσουμε καλά. Όταν περνάς καλά, έχεις άλλον αέρα, αποκτάς αυτοπεποίθηση, δύναμη εσωτερική και θέληση. Αν θέλεις πάρα πολύ να γίνεις σαν τις φίλες σου, τότε έχεις λάθος πρότυπα. Βρες τον εαυτό σου, εκτίμησε και αγάπησέ τον και μετά ανακάλυψε αυτά που αγαπάς. Να σου πω κάτι; Κι εγώ έχω κιλάκια παραπάνω, και; Το πρόβλημα είναι να μην έχεις το λίπος στο… μυαλό! Εσύ τουλάχιστον το έχεις στην περιφέρεια. Έτσι, αφού ανακαλύψεις και αγαπήσεις τον εαυτό σου θα μπορέσεις να δείξεις αγάπη και σε άλλον άνθρωπο. Τότε θα έρθει! Δεν σε πήραν και τα χρόνια! Είσαι μόλις 19 και να το γλεντάς όχι όπως θέλουν οι άλλοι και όπως ορίζει η οπισθοδρομική νοοτροπία αλλά όπως θέλεις εσύ. Ψάξου, και τα ξαναλέμε! Και θα δεις που θα σταματήσεις να γράφεις και Γκρίκλις -αυτό και αν δεν υποδηλώνει ανασφάλεια!



Tipster,

Πήγα που λες προχθές σινεμά, μετά από πολύ καιρό και γνώρισα μια κοπέλα. Καθόταν ακριβώς δίπλα μου, έκανε δήθεν ότι φοβόταν με αυτό που έβλεπε και κάθε λιγάκι γύριζε πάνω μου και χαμογελούσε. Σε κάποια φάση, μάλιστα, μου έκλεισε και το μάτι. Δεν μπορώ να πω, αυτό με έκανε να ψηλώσω τουλάχιστον 30 πόντους. Στο τέλος βρεθήκαμε να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλο στα σκοτεινά, ενώ το φινάλε εξελίχτηκε στις τουαλέτες. Και πού είναι το πρόβλημα, θα μου πεις. Υπό άλλες συνθήκες, δεν θα έστελνα γράμμα, καθότι η ιστορία μου θεωρείται ως ένα συνηθισμένο περιστατικό απ' αυτά που συμβαίνουν καθημερινά. Έλα όμως που είμαι παντρεμένος. Έλα όμως που είμαι Ελλαδίτης και υποτίθεται πως βρίσκομαι εδώ για ένα project που πήρε η εταιρεία μας στο νησί. Έλα όμως που δεν μπορώ να ξεκολλήσω. Και αν περιμένεις να σου ζητήσω να μου πεις πώς να αποφύγω την κοπελιά του σινεμά, λάθος περιμένεις. Με τη γυναίκα μου έτσι κι αλλιώς δεν περνάμε καλά και είμαι σίγουρος πως η Ε. είναι η γυναίκα της ζωής μου. Έστω κι αν την ξέρω μόνο 8 μέρες. Αυτό που θέλω είναι να μου προτείνεις έναν ευρηματικό τρόπο για να ανακοινώσω στη γυναίκα μου ότι δεν θα επιστρέψω στην Ελλάδα. Νίκος.

Αγαπητέ Νίκο,

Κατά καιρούς έλαβα πολλά γράμματα, από τύπους άπιστους σαν και του λόγου σου. Ειλικρινά, τύπο σαν κι εσένα, όμως, δεν πέτυχα ποτέ ξανά. Τόση καφρίλα μαζεμένη, ούτε στον εχθρό μου να μην τύχει. Τι να σου πω; Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, όσο άσχημα κι αν περνάς με τη γυναίκα σου, το να ξηγηθείς σωστά, σαν άντρας, είναι επιβεβλημένη ανάγκη. Τι δηλαδή, βρήκαμε ένα ξέκωλο (σόρι κιόλας αν σ' την προσβάλλω) και το παίζουμε γόηδες και υπεράνω; Άσε μας κουκλίτσα μου και κοίτα να δεις τι θα κάνεις, γιατί αν σε διώξει και η Κυπραία -που με τα μυαλά που κουβαλάς, σίγουρα θα σε διώξει-, σε βλέπω να ζητιανεύεις στη Λήδρας για να μαζέψεις χρήματα για το εισιτήριο της επιστροφής. Και κερατάς και δαρμένος!



Αγαπητή Tipster,

Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα και θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου. Είμαι άντρας 31 ετών και πολύ ευκατάστατος. Είμαι παντρεμένος τα τελευταία 3 χρόνια με μια κοπέλα ρωσικής καταγωγής. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω δοκιμάσει και με άντρες και θέλω να ομολογήσω ότι το προτιμώ. Έχω σκεφτεί να κάνω αλλαγή φύλου αλλά να αφήσω το μόριο ως έχει. Ο λόγος είναι για να μπορώ να ικανοποιώ και τη γυναίκα μου. Μετά από συζήτηση που έχω κάνει μαζί της (ο λόγος είναι γιατί τα μοιραζόμαστε όλα), μου έχει πει ότι με στηρίζει στην απόφασή μου αυτή, αλλά δεν ξέρω πώς θα με αντιμετωπίσει ο κοινωνικός μας περίγυρος. Αυτό που μου κίνησε την περιέργεια είναι η άνεση της γυναίκας μου όσον αφορά στο θέμα αυτό. Πιστεύεις ότι μου κρύβει κάτι, ίσως έχει σεξουαλικές σχέσεις και με άλλα άτομα πέρα από εμένα ή απλώς με αγαπά πολύ;

Βρε πουλάκι μου,

Πρώτον, παντρεύτηκες μικρός και δεν πειραματίστηκες. Δεύτερο, τι αλλαγή φύλου είναι αυτή, αφού θα κρατήσεις το μόριό σου; Και τρίτον, ξέρεις ότι ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος… Τι να σου πω η γυναίκα; Να κάνεις ό,τι τραβά η ψυχούλα σου, μια ζωή την έχουμε. Ο κοινωνικός περίγυρος κρίνει βάσει στερεοτυπικών μικροαστικών αντιλήψεων και, αν τους ακούγαμε, ακόμα θα κυνηγούσαμε για να φάμε, θα μέναμε στις σπηλιές και σίγουρα δεν θα σου απαντούσα εγώ σε αυτό το γράμμα! Θα σου έλεγα ένα «ουγκ» και θα σε έστελνα στη σπηλιά σου! Άκου τώρα τι θα κάνεις. Πρώτον, θα μιλήσεις στους δικούς σου και θα τους πεις ότι είσαι bisexual. Άλλωστε, πες τους, ζούμε σε μια πανοργασμική κοινωνία και η ικανοποίηση μπορεί να έρθει από εκεί όπου δεν το περιμένεις. Τόσα χρόνια καταπιεζόσουν, ήρθε η ώρα να ζήσεις. Όσο για τη γυναίκα σου, για να το αποδέχεται τόσο εύκολα, μάλλον έχει βρει και άλλον. Χωρίς να αμφισβητώ τα αισθήματά της, για να μην παρεξηγηθώ! Πάντως, μεταξύ μας, δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, απλώς εσύ έχεις το θάρρος και το λες. Έκανες την αρχή, τώρα διασκέδασέ το και μην απαρνηθείς το φύλο σου. Αφού θέλεις να κάνεις και έρωτα στη γυναίκα σου, σημαίνει ότι είσαι bi. Αν, πάλι, σταματήσεις να ποθείς το γυναικείο σώμα, τότε πες της goodbye!



Αγαπητή Tipster,Έχω μια τρέλα, μια λόξα και δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχήσω. Εγώ και μια φίλη μου, όποτε βρισκόμαστε, με το που βλέπουμε άντρα απέναντί μας προσπαθούμε να τον συγκόψουμε. Ξέρεις εσύ… Πόσο τον έχει, πώς μοιάζει, χρώμα και όλα τα συναφή. Είμαστε για δέσιμο, το ξέρω, αλλά τι να κάνω που το διασκεδάζω η άμοιρη…

Αλίκη.

Αλίκη μου,

Όταν λες «ξέρεις εσύ», φαντάζομαι το λες για χάρη της συζήτησης, σωστά; Όχι τίποτ' άλλο, να μη μας παρεξηγήσει και κανένας. Πού να ξέρω κουκλίτσα μου, τι ζόρια τραβά ο καθένας από εσάς εκεί έξω; Πάντως, για να λέμε και την αλήθεια, πρώτη φορά ακούω κάποιον να έχει ένα τέτοιο «χόμπι». Άλλος συλλέγει γραμματόσημα, άλλος κάνει αναρρίχηση, άλλος είναι παρατηρητής πουλιών… Όπα! Τώρα που λες, το έχω ξανακούσει! Παρατηρητές πουλιών, αυτό είσαστε. Μόνο που αντί για πτητικά πουλάκια, εσείς ασχολείστε με τα διεισδυτικά! Να δω τι άλλο θα ακούσουν τα υπέροχα αφτάκια μου!



Αν θες απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ