Σεξομολογησεις #6

Article featured image
Article featured image

Πολυαγαπημένη μου Tipster,

Άκου να δεις τι έπαθα. Διαβάζοντας τις προβλέψεις του Δελφού της προηγούμενης εβδομάδας, τρόμαξα. Νόμισα ότι με παρακολουθείτε. Ή ακόμα χειρότερα, ότι ο Δελφός είναι κάποιος που δουλεύουμε μαζί και δεν τον έχω «μυριστεί» ακόμα. Είμαι Ιχθύς στο ζώδιο και διάβασα που έλεγε ότι οι Ιχθύες πιθανόν να τα φτιάξουν με το αφεντικό. Για να ακριβολογώ, δεν έχω σχέση με το μάστρο αλλά κάτι «ψήνεται» τους τελευταίους μήνες. Εγώ ελεύθερη, αυτός παντρεμένος, καταλαβαίνεις… Όλα είναι υπέρ μας! Για να τελειώνω, δεν θέλω συμβουλές για το «θέμα» μου, πολύ απλά γιατί θα ακολουθήσω αυτό που λέει η καρδιά μου. Το μόνο που θέλω είναι να ξέρω αν αυτός ο Δελφός δουλεύει στην Κυβέρνηση.

Ρούλα.

Φιλενάδα, η θρασύτητά σου δεν έχει όρια. Δεν πιστεύω ότι ακούω τέτοια πράγματα. Άκου «εγώ ελεύθερη, αυτός παντρεμένος, είναι όλα ύπερ μας…». Είναι κάτι τέτοια που ακούω και δεν με χωρούν τα γραφεία. Ειλικρινά, αν είχα μπροστά μου τώρα ένα τασάκι, θα το έριχνα μέχρι εκεί όπου φτάνει η «κουτάλα» μου. Χάθηκαν τα ελεύθερα παιδιά απ' το παζάρι; Αλλά, τι λέω. Τώρα που το σκέφτομαι ξανά, ελεύθερος ίσον νεαρός, συνεπώς πολύ μικρός για να είναι διευθυντής. Δεν είναι το target group μας, σωστά; Όπως και να 'χει, εσύ ξέρεις καλύτερα. Ή μάλλον, ξέρει η καρδιά σου, τρομάρα σου. Πάντως, για να σε βγάλω απ' την έγνοια, ο Δελφός δεν είναι κυβερνητικός. Αλλά και να 'ταν, δεν νομίζω να είχες πρόβλημα. Μάλλον αυτός θα είχε το πρόβλημα αν δούλευε μαζί σου. Γιατί κι αυτός είναι παντρεμένος. Απ' αυτούς που κυνηγάς, ξέρεις.



Κυρία Tipster γεια σου,

Ονομάζομαι Άντρεα και είμαι 20 χρόνων. Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα και θα ήθελα πολύ να το κάνω. Από σχέσεις καλά τα πάω, αλλά δεν θέλω να κάνω έρωτα με κάποιο αγόρι, χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα μοιραστώ μαζί του κι άλλα πράγματα. Τα όνειρά μου, τους προβληματισμούς μου, τις φοβίες μου, τις χαρές και τις λύπες μου. Τους τελευταίους 4 μήνες είμαι με ένα καλό παιδί, τον Χρήστο και περνάμε τέλεια. Είναι πολύ ώριμος και νιώθω υπέροχα όταν είμαστε μαζί. Από αγκαλιές και φιλιά, τίποτα άλλο. Με γεμίζει η παρουσία του και προβληματίζομαι για το αν θα πρέπει να προχωρήσω μαζί του ή όχι. Η δική σου άποψη ποια είναι;

Άντρεά μου, ειλικρινά χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα κορίτσια σαν κι εσένα, ταπεινά, με ήθος και αρχές. Χαίρομαι πολύ όταν λαμβάνω emails σαν και το δικό σου, γιατί διαψεύδομαι πανηγυρικά όταν νομίζω ότι οι πιο πολλές συνομήλικές σου είναι ξιπασμένες. Μπράβο κορίτσι μου, σου εύχομαι να είσαι πάντα τόσο σεμνή, τόσο προσγειωμένη και τόσο αξιοπρεπής. Για να έρθω όμως στο θέμα σου, δεν ξέρω αν εγώ είμαι η κατάλληλη για να απαντήσω στην απορία σου. Μάλλον, την απάντηση την έχεις εσύ. Ρώτησε τον εαυτό σου και να 'σαι σίγουρη ότι θα σου απαντήσει. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Αν, τώρα, θέλεις τη βοήθεια του κοινού, εγώ θα σε συμβούλευα να το συζητήσεις μαζί με τον Τάσο, απλώς για να δεις την αντίδρασή του. Πες του ότι τον θέλεις και ότι σε κάποια φάση θα ήθελες… ξέρεις… «φίκι-φίκι». Είμαι σίγουρη πως θα βρεις εσύ τον τρόπο να του το πεις χαριτωμένα χωρίς να τον σοκάρεις ή να τον «αππώσεις». Μετά απ' αυτό, να 'σαι σίγουρη πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου και θα μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αν δείξει ότι είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι πραγματικά να νιώσεις έτοιμη, πάει να πει πως είσαι σε καλό δρόμο. Αν δεις το σάλιο του να τρέχει, τότε πρόκειται για ένα ακόμα λυσσασμένο σκυλί. Συγγνώμη κιόλας που ρίχνω το επίπεδο, αλλά πίστεψέ με έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Τώρα σου μιλάει η πείρα.



Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ