Από Οκτώβριο, πετάμε καθημερινά προς Πουκέτ με την Etihad

Article featured image
Article featured image

Το Πουκέτ είναι το ένατο νέο δρομολόγιο που ανακοινώνει η Etihad Airways για το 2014. Ήδη ξεκίνησε πτήσεις προς τη Μεδίνα, την 1η Φεβρουαρίου, ενώ μεταξύ άλλων θα ακολουθήσουν το Λος Άντζελες (1η Ιουνίου), η Ζυρίχη (1η Ιουνίου), η Ρώμη (15η Ιουλίου), το Πουκέτ (26η Οκτωβρίου) και το Ντάλας (3η Δεκεμβρίου).

 

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα επεκτείνει το δίκτυο της προς τη Νοτιοανατολική Ασία με την έναρξη καθημερινής πτήσης που θα ενώνει το Άμπου Ντάμπι με το Πουκέτ. Ως γνωστό πρόκειται για το μεγαλύτερο και πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ταϊλάνδης το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα παγκοσμίως. Μοναδικές παραλίες με λευκή άμμο και κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, ακτές με πανύψηλους φοίνικες και τροπική βλάστηση συνθέτουν ένα σκηνικό που παραπέμπει σε επίγειο παράδεισο. Το Πουκέτ διαθέτει πολλές παραλίες αλλά και μικρά νησάκια-δορυφόρους, προσφέροντας πολλές επιλογές για κολύμπι και θαλάσσια σπορ, είτε σε πολυσύχναστες οργανωμένες ακτές, είτε σε ερημικές αμμουδιές.

 

Από Οκτώβριο

Το νέο δρομολόγιο στο δίκτυο της Etihad Airways θα ξεκινήσει στις 26 Οκτωβρίου 2014 και για τις πτήσεις θα χρησιμοποιούνται αεροσκάφη τύπου Airbus A330-200, χωρητικότητας 262 επιβατών, με 22 διακεκριμένες (Pearl Business Class) και 240 οικονομικές θέσεις (Coral Economy Class). Το Πουκέτ θα αποτελέσει τον δεύτερο προορισμό της Etihad Airways προς την Ταϊλάνδη και τον έβδομο στη Νοτιοανατολική Ασία μαζί με την Μπανγκόκ, τη Σιγκαπούρη, τη Μανίλα, την Κουάλα Λουμπούρ, την πόλη Χο Τσι Μινχ και την Τζακάρτα. Ο κ. James Hogan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε: "Έχουμε μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην Ταϊλάνδη. Η πρωτεύουσα Μπανγκόκ, αποτελεί τον πιο δημοφιλή μας προορισμό τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με 742.759 επιβάτες να έχουν ταξιδέψει προς τον εν λόγω προορισμό μόνο κατά το 2013. Η επέκταση των εργασιών μας σε αυτή την αγορά και η έναρξη καθημερινής πτήσης προς το Πουκέτ αποτελεί μια φυσική εξέλιξη. πρόκειται για μια δυνατή προσθήκη στο πτητικό μας πρόγραμμα, ιδιαίτερα για ταξίδια αναψυχής και για αυτό το λόγο θα προσφέρουμε βολικές ώρες άφιξης και αναχώρησης, με άνετη σύνδεση προς 25 πόλεις της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, όπως Λονδίνο, Μάντσεστερ, Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Παρίσι, Μπαχρέιν, Ντόχα, Μουσκάτ, Κουβέιτ και Ριάντ". Για κρατήσεις προς Πουκέτ μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Etihad.

 

Από Κύπρο

Για τις πτήσεις από και προς Κύπρο, η Etihad Airways χρησιμοποιεί αεροσκάφη τύπου Airbus A320, χωρητικότητας 140 επιβατών, με 20 διακεκριμένες (business class) και 120 οικονομικές θέσεις. Η πτήση EY093 πραγματοποιείται πλέον κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή με αναχώρηση από Άμπου Ντάμπι στις 09.15 και άφιξη στην Κύπρο στις 11.35 (τοπική ώρα). Η πτήση EY094 αναχωρεί από Λάρνακα στη 13.50 με άφιξη στο Άμπου Ντάμπι στις 19.15 (τοπική ώρα). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.etihad.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ