Galifianakis VS Obama, ποιος κερδίζει;

Article featured image
Article featured image

Ο Zach Galifianakis δεν μένει ήσυχος. Είναι ο οικοδεσπότης που δε θα ήθελες ποτέ να σου τύχει. Ειδικά όταν είσαι ο πρόεδρος των Η.Π.Α.. Ο Barack Obama όμως μας διέψευσε όταν πήγε καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή «Between Two Ferns» στο Funny or Die. Γι’ αυτό εμείς σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αυτό το απίστευτο video.

Μέσα σε μία φοβερή στιχομυθία μεταξύ Galifianakis και Obama, θίγονται με χιούμορ έντονα σχολιασμένα εσωτερικά και εξωτερικά ζητήματα των Ηνωμένων Πολιτειών. Και κάπως έτσι μίλησαν για τα πάντα. «Είναι κρίμα που δεν μπορείς να βάλεις για τρίτη φορά υποψηφιότητα». «Όχι, είναι καλή ιδέα. Αν έθετα για τρίτη φορά υποψηφιότητα θα ήταν σα να γυρίζαμε το τρίτο Hangover. Δεν πήγε ιδιαίτερα καλά, όχι;», απαντάει και αμέσως του την «λέει» για τον Bradley Cooper και ότι σε εκείνον οφείλεται η επιτυχία της ταινίας γιατί «είναι όμορφος τύπος».

Πιο πριν, είχαν ήδη σχολιάσει το θέμα της βόρειας Κορέας – ή North Ikea για τον Galifianakis- και του πρώην μπασκετμπολίστα Denis Rodman ενώ είχε πετάξει μπιχτές για τα ανοιχτά θέματα Ρωσίας και Συρίας. Στη συνέχεια τον κοροϊδεύει για το πιστοποιητικό γέννησής του που είναι άφαντο και ο Obama τον προκαλεί να δείξει το δικό του. Ο ίδιος αρνείται επειδή τα κιλά είναι πολλά!

Οι απαντήσεις είναι γρήγορες, ο ρυθμός ταχύς, οι ατάκες πολλές, μέχρι που καταλήγει στην «ουσία της παρουσίας του στην εκπομπή», για να μιλήσει για το νέο πρόγραμμα που έχει εισαγάγει σχετικά με την υγειονομική ασφάλιση. Αυτό βέβαια δεν αφήνει αδιάφορο τον Galifianakis  που απλώς προσαρμόζει το καυστικό του χιούμορ στα μέτρα της συζήτησης.

Το απολαυστικό εξάλεπτο καταλήγει με τον Obama να πατάει το κόκκινο κουμπί που βρισκόταν ανάμεσά τους και να αποκαλύπτεται η «κρυφή τοποθεσία» που γίνονται τα γυρίσματα. Το Διπλωματικό Δωμάτιο του Λευκού Οίκου φιλοξενούσε λοιπόν το Between Two Ferns. «Ποιος του έδωσε την άδεια να είναι εδώ;», ρωτάει ο Obama ‘’έξαλλος’’. «Ο Bush» απαντάει ο Zach με το γνωστό του μειδίαμα.


Πηγή: Popaganda

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ