Το "I am the economy" γίνεται έκθεση

Article featured image
Article featured image

5 Μαρτίου 2013. Η απόφαση του Eurogroup μας αφήνει όλους μουδιασμένους πνευματικά, σωματικά και ψυχικά. Για περισσότερο από μία εβδομάδα όλη η Κύπρος, καθηλωμένη μπροστά από μια τηλεόραση, βλέπει εναγωνίως τις εξελίξεις στο οικονομικό και χρηματοπιστωτικό σκηνικό. Αβεβαιότητα, αγωνία, θυμός. Φόβος για το τι ξημερώνει αύριο.

15 Μαρτίου 2014. Η ομάδα του ΚΑΦΕΝe, μια ομάδα νέων με δημιουργικά μυαλά, εμπνευσμένοι από την οικονομική κρίση, αποφάσισε να στείλει σε όλους εμάς το σημαντικότερο, πιο επίκαιρο και αισιόδοξο μήνυμα: όλοι εμείς είμαστε η οικονομία, αφού καθένας από εμάς έχει τη δύναμη να αγωνιστεί και να αλλάξει το μέλλον του, ενώ όλοι μαζί, με προσωπική αλλά και ομαδική προσπάθεια μπορούμε να συμβάλουμε σε ένα θετικό domino effect.

 

Η έκθεση

Το μήνυμα  αυτό, η ομάδα του ΚΑΦΕΝe ευελπιστεί να το επικοινωνήσει μέσα από την έκθεση φωτογραφίας I am the economy που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Π.Χ. στη Λαϊκή Γειτονιά, δίπλα από το Chillies, από τις 15 μέχρι τις 17 Μαρτίου. Οι φωτογραφίες που θα κοσμούν την έκθεση ανήκουν στους νεαρούς ανερχόμενους Κύπριους φωτογράφους Μαρλέν Ευσταθίου, Γιώργο Καλλένο και Νικόλα Κρασιά, μέλη της Καμεράτας Πολιτείας ενώ από την ομάδα ερασιτεχνών και παθιασμένων φωτογράφων της Clique Photography, φωτογραφίες με θέμα το “I am the economy” θα εκθέσουν οι Σταύρος Χριστοδούλου, Κωνσταντία Κατσαρή και Δημήτρης Κατσαρίδης. Η επιμέλεια της αίθουσας του Π.Χ. ανήκει στις Σταυρούλα Ιωάννου και Ραφαέλα Μπακαλιάου.

φωτογραφία: Σταύρος Χριστοδούλου

 

Το ρεκόρ Guinness

Η έκθεση φωτογραφίας αποτελεί ένα μόνο μέρος της εκστρατείας “I am the economy” μιας και το ΚΑΦΕΝe ευελπιστεί να κερδίσει μια θέση στο ρεκόρ Guinness με τη δημιουργία του μεγαλύτερου κολάζ φωτογραφιών στον κόσμο. Οι φωτογραφίες που θα αναρτηθούν στο κολάζ θα είναι πορτρέτα ανθρώπων που στα χέρια τους θα κρατάνε μια πινακίδα που θα αναγράφει το συγκεκριμένο μήνυμα. Στην προσπάθειά της αυτή η ομάδα έχει ήδη συλλέξει 1000 φωτογραφίες -πολλές από τις οποίες κατα τη διάρκεια του "Nicosia Pop Up Festival" και δη τη φιλοξενία της ομάδας στο pop up κατάστημα της CITY. Εάν θέλετε κι εσείς να συμμετάσχεται στο μεγαλεπήβολο αυτό σχέδιο του ΚΑΦΕΝe δεν έχετε παρά να περάσετε από το Π.Χ. και να βγάλετε τη δική σας “I am the economy” φωτογραφία.

φωτογραφία: Δημήτρης Κατσαρίδης

 

Το ΚΑΦΕΝe

Το ΚΑΦΕΝe (κέντρο αφιλοκερδούς εξεύρεσης νεανικής επιχειρηματικότητας) είναι ένα υπό έγκριση σωματείο που σκοπό έχει να συμβάλει σε ένα θετικό domino effect. Συγκεκριμένα, θα προσφέρει βοήθεια σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν το βιογραφικό τους σημείωμα και τον τρόπο που παρουσιάζονται σε interview. Επίσης, το ΚΑΦΕΝe ευελπιστεί να προσφέρει βοήθεια και κατεύθυνση σε όλους αυτούς που θέλουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση ή έχουν ήδη τη δική τους επιχείρηση και επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις που αφορούν στις επιχειρήσεις τους(λ.χ. εξεύρεση κεφαλαίου, δημιουργία επιχειρηματικού πλάνου, μάρκετινγκ, διαχείριση προσωπικού, επιχορηγήσεις ΕΕ κ.λπ.).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ