Πάμε για τρέλες

Article featured image
Article featured image

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα στη Βικτώρια η Κύπρος και οι Σεϊχέλες, στο πλαίσιο των εργασιών της Τρίτης Συνόδου της Μικτής Διακυβερνητικής Επιτροπής για Οικονομική, Επιστημονική, Τεχνική και Βιομηχανική Συνεργασία.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το Πρωτόκολλο αποσκοπεί, μεταξύ άλλων, στην περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξη της συνεργασίας στους τομείς της οικονομίας, του εμπορίου, της ενέργειας, του τουρισμού, της υγείας, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, κ.ά.

Η Διακυβερνητική Επιτροπή ανασκόπησε τα αποτελέσματα της ως τώρα συνεργασίας των δύο χωρών και μελέτησε τρόπους και μέσα με τα οποία οι υφιστάμενοι δεσμοί φιλίας μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας των Σεϊχελών θα μπορούσαν να προωθηθούν και να ενισχυθούν περαιτέρω σε διάφορους τομείς κοινού ενδιαφέροντος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εργαλείο AI μπορεί να εντοπίζει έναν από τους πιο θανατηφόρους καρκίνους έως και 3 χρόνια πριν από τη διάγνωση

Article featured image

Άνδρας έσπασε νέο ρεκόρ για το μεγαλύτερο παζλ στον κόσμο

Article featured image

Ένας μαθητής βρήκε σε χωράφι το πρώτο αρχαίο ελληνικό έργο τέχνης που ανακαλύφθηκε στο Βερολίνο