Μουσική με θέα

Article featured image
Article featured image

Η μουσική με θέα και εναλλακτικά Balcony TV μόλις έχει προσγειωθεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ειδυλλιακό μπαλκόνι του κτιρίου διοίκησης στη Μαρίνα Λεμεσού. Αυτοπροσδιορίζεται ως ένα "παράθυρο στην τοπική μουσική σκηνή και στην όμορφη πόλη της Λεμεσού" και δίνει την ευκαιρία σε σε συγκροτήματα, solo καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να εξασφαλίσουν προβολή σε μια παγκόσμια επώνυμη πλατφόρμα.

Η κορυφαία καθημερινή διαδικτυακή εκπομπή παρουσιάζει ανερχόμενους αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες να δίνουν παραστάσεις σε μπαλκόνια, σε όλο τον κόσμο (balconytv.com). Τα γυρίσματα των εκπομπών BalconyTV Cyprus γίνονται σε συνεργασία με τα ντόπια Soundscape Studios ενώ η παραγωγή του γίνεται από τον Darren Casey και τον Chris Χαραλαμπίδη, οι οποίοι συμφωνούν στο ότι «προβάλλοντας τα ταλέντα της Κύπρου στον κόσμο, θα δώσει στους καλλιτέχνες την αυτοπεποίθηση να ακολουθήσουν το όνειρό τους. «Πολλοί από εμάς είχαμε το ταλέντο, το συγκρότημα και το υλικό, αλλά μας έλειπε μια πλατφόρμα προβολής της δουλειάς μας, ο χώρος για μια συναυλία και η ευκαιρία να κινηματογραφηθεί η δουλειά μας από επαγγελματίες. Να τώρα η ευκαιρία!»

Η ιδέα για το BalconyTV είχε γεννηθεί τον Ιούνιο του 2006, όταν τρείς φίλοι από το Δουβλίνο άρχισαν να κινηματογραφούν συγκροτήματα στο μπαλκόνι του διαμερίσματός τους. Σήμερα, η συγκεκριμένη παραγωγή γίνεται σε περισσότερες από 40 πόλεις σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 8,000 βίντεο που έχουν ήδη προβληθεί 40 εκατομμύρια φορές. Μερικοί από τους καλλιτέχνες που έχουν παρουσιαστεί από το BalconyTV είναι οι Mumford and Sons , The Script , Kimbra , The Trap Temper , Ed Sheeran και Jessie J.

Μιλώντας για το λανσάρισμα του BalconyTV στην Κύπρο, η Σοφία Παρασκευά, Marketing και PR Executive της Μαρίνας Λεμεσού, δήλωσε: «Οι παραγωγοί του BalconyTV Cyprus είναι και οι ίδιοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες, με πάθος για τη μουσική και με πραγματική επιθυμία να βοηθήσουν την προώθηση της δουλειάς των τραγουδιστών, στιχουργών και μουσικών της Κύπρου. Είναι πολύ ευχάριστο που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε κι εμείς σε αυτή την προσπάθεια.»

Για να παρουσιάσετε κι εσείς τη δουλειά σας ή να δείτε τις νέες εκπομπές της κάθε εβδομάδας, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες balconytv.com/cyprus, limassolmarina.com ή τις αντίστοιχες σελίδες στο Facebook balconytvcyprus και LimassolMarina.

 

)


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ