Με 61 μέτρα θα 'ναι OK ο Παρέλλης

Article featured image
Article featured image

Για τη Λεϊρία της Πορτογαλίας αναχώρησε σήμερα το πρωί ο Κύπριος δισκοβόλος του ΓΣΠ Απόστολος Παρέλλης, ο οποίος αύριο Σάββατο (15/3) θα αγωνιστεί στο 14ο Ευρωπαϊκό Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων, την ετήσια διοργάνωση με την οποία ξεκινά ουσιαστικά η σεζόν για τους ρίπτες, αφού τα αγωνίσματα δισκοβολίας, σφυροβολίας και ακοντισμού δεν βρίσκονται στο πρόγραμμα του κλειστού στίβου.

Οι κορυφαίοι δισκοβόλοι της Ευρώπης θα αγωνιστούν στη Λεϊρία, με τον Απόστολο να ξεκινά έτσι την χρονιά με μια δυνατή πρόκληση. «Λαμβάνουν μέρος οι καλοί δισκοβόλοι, αν και μαθαίνω πως οι Χάρτινγκ και Μαλακόφσκι δεν θα είναι παρόντες. Είναι όμως πολύ ψηλό το επίπεδο», λέει ο Παρέλλης. Συγκεκριμένα, για τη δισκοβολία, στις 10.45 θα αγωνιστούν οι αθλητές του β΄ γκρουπ και στις 12.30 οι αθλητές του α΄ γκρουπ.

Με 61 μέτρα θα 'ναι OK

Λόγω του ότι είμαστε ακόμη νωρίς στη σεζόν, ο Παρέλλης αποφεύγει να θέσει ψηλά τον πήχη για τον αγώνα στην Πορτογαλία. «Θέλω να ρίξω κοντά στο φετινό μου ατομικό ρεκόρ. Θα είμαι ΟΚ με μια βολή στα 60-61 μέτρα», εξηγεί ο δισκοβόλος του ΓΣΠ. Αν και είμαστε ήδη στην αρχή της χρονιάς, η καλύτερη επίδοση του Παρέλλη φέτος είναι το 61.22μ. που έριξε στη Νότια Αφρική. Επιπλέον, στην πρόσφατη ημερίδα που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στο ΓΣΠ, ο 28χρονος είχε καλύτερη βολή στα 60.39μ., κατακτώντας άνετα την 1η θέση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ