Είμαστε αποφασισμένοι να ζήσουμε όλοι σε αυτή τη γη

Article featured image
Article featured image

Το εδαφικό είναι το δυσκολότερο θέμα στο τραπέζι των συνομιλιών και πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που διαμένουν σε κάποιες περιουσίες τα τελευταία σαράντα χρόνια, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου. Ο κ. Ερογλου αναφέρθηκε και στη σημασία του εδαφικού για κάθε "κράτος" και πρόσθεσε ότι μερίδα ανθρώπων θα πρέπει να αλλάξουν διαμονή εξαιτίας "διακανονισμών συνόρων".

Σημείωσε ακόμη ότι είναι σημαντικό για τους κατοίκους να μπορούν να διατηρήσουν τις περιουσίες στις οποίες τώρα διαμένουν, προσθέτοντας ότι η τ/κ κοινότητα έχει στόχο μόνο όσο το δυνατό μικρότερος αριθμός ανθρώπων να ανταλλάξουν το χώρο διαμονής τους και ακόμη περισσότερο αν είναι δυνατό κανείς να μην χρειαστεί να εγκαταλείψει αυτούς τους χώρους.

Στις δηλώσεις του ανέφερε ακόμη ότι οι δύο ηγέτες κάνουν το παν για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των "λαών" τους και ότι πρέπει να υπάρξει ισορροπία για να ζουν οι  "δύο λαοί" σε ειρήνη. "Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να ζήσουμε σε αυτή τη γη, πρέπει λοιπόν να διαμορφώσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να επιτευχθεί αυτό μέσω συμφωνίας", κατέληξε.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ