Έρχεται το Samsung Galaxy S5

Article featured image
Article featured image

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τις 11 του Απρίλη οπότε και θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε 150 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος, το Samsung Galaxy S5. 

Η έλευση του έχει ανακοινωθεί σαφώς με τυμπανοκρουσίες ενώ οι οι Κορεάτες αναφέρουν στα specs του ότι περιλαμβάνει έναν quad-core επεξεργαστή στα 2.5GHz

Φαίνεται, ωστόσο, πως, στα πρότυπα προηγούμενων μοντέλων της, η κορεατική εταιρεία ίσως ετοιμάζει και μία έκδοση της συσκευής με octa-core Exynos δικό της επεξεργαστή, με άγνωστες περισσότερες λεπτομέρειες.

Ανακοινώθηκε, λοιπόν, με κάθε τυμπανοκρουσία το Samsung Galaxy S5 και οι Κορεάτες αναφέρουν στα specs του ότι περιλαμβάνει έναν quad-core επεξεργαστή στα 2.5GHz (που μπορεί να μην αναφέρεται επίσημα από τη Samsung ποιος είναι, αλλά μαθαίνουμε από την Qualcomm πως πρόκειται για τον νέο Snapdragon 801). Φαίνεται, ωστόσο, πως, στα πρότυπα προηγούμενων μοντέλων της, η κορεατική εταιρεία ίσως ετοιμάζει και μία έκδοση της συσκευής με octa-core Exynos δικό της επεξεργαστή, με άγνωστες περισσότερες λεπτομέρειες.

Η αποκάλυψη έγινε από το Samsung Tomorrow και ένα infographic που ανέβηκε σε post. Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, το Samsung Galaxy S5 θα κυκλοφορήσει και με τον quad-core processor στα 2.5GHz αλλά και με octa-core στα 2.1GHz.

Όπως συνέβη και σε προηγούμενες συσκευές της, οι δύο εκδόσεις πιθανότατα αφορούν διάθεση σε διαφορετικές αγορές, χωρίς, ωστόσο, προς το παρόν να έχουμε περισσότερα στοιχεία για το ποιες θα είναι εκείνες οι χώρες στις οποίες θα κυκλοφορήσει η version με τον κάθε επεξεργαστή.

Τα χρώματα στα οποία έρχεται το S5 είναι λευκό, μαύρο, μπλε και χρυσό και η χωρητικότητά του θα είναι στα 16GB.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ