Οι Onirama κτύπησαν «Μεθυσμένο Τατουάζ»

Article featured image
Article featured image

Το νέο CD των Onirama, το «Μεθυσμένο Τατουάζ», ακολουθεί τη λογική ενός βινυλίου και οριοθετεί τα τραγούδια σε δύο «πλευρές». H «side A» χαρακτηρίζεται από δυνατές κιθάρες και πολύχρωμα πλήκτρα, δημιουργώντας έναν εξελιγμένο ηλεκτρικό ήχο, ενώ η «side B» έχει πιο ακουστικό-unplugged χαρακτήρα κι έχει εμπλουτιστεί με το ξεχωριστό ηχόχρωμα του banjo, του μαντολίνου, της ακουστικής κιθάρας και των εγχόρδων.

Δίνοντας έμφαση στην παραγωγή και στο sound engineering του νέου τους δίσκου, οι Onirama συνεργάστηκαν με τον καταξιωμένο Νεοζηλανδό μουσικό παραγωγό Greg Haver (μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με Tom Jones, Melanie C, Manic Street Preachers κ.α.), καθώς και με μία ομάδα διακεκριμένων συνεργατών στην Ελλάδα για την ηχογράφηση του δίσκου, την Αγγλία για τη μίξη του δίσκου και την Αμερική για το mastering.

Τέλος, αξίζει να πούμε πως ο νέος δίσκος των Onirama περιλαμβάνει σπουδαίες συνεργασίες με τη διαχρονική Ελπίδα, την υπέροχη Ηρώ, τη σπάνια Άννα Παναγιωτοπούλου, την Παιδική Χορωδία Rosarte αλλά και μία μοναδική συνύπαρξη στο ανατρεπτικό τραγούδι «Κανονικός» με τον Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος μετατρέπεται σε ράπερ και ερμηνεύει ένα στίχο με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα.



Το «Μεθυσμένο Τατουάζ» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων από τη MINOS EMI.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ