Eβδομάδα «τελικών» για Απόλλωνα

Article featured image
Article featured image

Μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ το περασμένο Σάββατο, οι ελπίδες του Απόλλωνα για κατάκτηση του τίτλου ή της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μειώθηκαν σημαντικά. Όμως…

Ο «τελικός» με ΑΕΛ

Μαθηματικά, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Μια ομάδα που είναι εκεί ψηλά καθ’ όλη τη διάρκεια του μαραθωνίου, σίγουρα έχει δυνατότητες. Και επειδή μένουν ακόμα 8 δυνατά ντέρμπι μέχρι να κόψει τελικά κάποιος το νήμα, σίγουρα πολλά μπορούν να ανατραπούν. Κατ’ αρχή, το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΛ, θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί κομβικό σημείο, αφού με μια ενδεχόμενη νίκη ο Απόλλωνας μειώνει την ψαλίδα με την συμπολίτισσά του ενώ αναμφισβήτητα παίρνει και ψυχολογικό μπουστάρισμα για τη συνέχεια. Ναι μεν το έργο του Απόλλωνα απέναντι στην ΑΕΛ είναι δύσκολο, λόγω και των απουσιών των τραυματιών Κυριάκου και Κωνσταντίνου, αλλά και των Καρυπίδη και Γκουλιόν, οι οποίοι λόγω καρτών θα είναι επίσης παροπλισμένοι, ένας καλός Απόλλωνας όμως μπορεί να διεκδικήσει στα ίσα το τρίποντο.

Πρώτα ο Ερμής

Βέβαια, το λεμεσιανό ντέρμπι μπορεί να περιμένει, αφού την Τετάρτη ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Ερμή στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, κατά τον οποίο ο κ. Χριστοφόρου μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Σανγκόι, που πήρε ανάσες προχθές, αλλά όχι στον Στυλιανού που έχει συμπληρώσει κάρτες στο κύπελλο. Μαζί και με την υποστήριξη των κυανόλευκων οπαδών της Δυτικής κερκίδας, ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο για τον 4ο τελικό τα τελευταία 5 χρόνια. Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ερμή θα συνεχιστεί σήμερα στο blue store, το οποίο θα είναι ανοικτό μεταξύ 09.30 και 18.30.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ