Η Gaga έρχεται Αθήνα [Παρασκευή η προπώληση]

Article featured image
Article featured image

Η pop star - φαινόμενο έρχεται Αθήνα. Η μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί, όπως ανακοίνωσαν από κοινού πριν από λίγο η ελληνική εταιρία διοργάνωσης Λάβρυς και η Live Nation Global Touring, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η παγκόσμια περιοδεία «Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball» γίνεται με αφορμή το ήδη πολλές φορές πλατινένιο νέο άλμπουμ ARTPOP της Lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας βδομάδα κυκλοφορίας του. Τα εκπληκτικά τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα μαζί βεβαίως με τις παλιότερες μεγάλες επιτυχίες της.

Τα εισιτήρια

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 4 Απριλίου, στις 10.00. Οι τιμές των ξεκινούν από τα €38,50 και φτάνουν τα €82,50. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα είναι €49,50 ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα €115,50 και Golden Standing στα €104,50. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το www.lavris.gr, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα σημεία προπώλησης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ