Οι γαστρονομικές "περιπλανήσεις" της Λάρνακας

Article featured image
Article featured image

Στην ταξιδιωτική έκθεση του Βερολίνου υπό τον τίτλο «ITB Berlin, the World’s Leading Travel Trade Show»,  που αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται στις 9 Μαρτίου, συμμετέχει η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Λάρνακας ΛΤΔ. 

Σε ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει πως στην έκθεση συμμετέχει ως εταίρος του Έργου Διεθνικής Συνεργασίας «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις και ο Πολιτισμός των Γεύσεων – MedEat». Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER Επαρχίας Λάρνακας και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο για την Αγροτική Ανάπτυξη και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι το έργο αφορά στη δημιουργία οριοθετημένων και ενιαίων γεωγραφικών – πολιτιστικών ενοτήτων, που θα λειτουργήσουν ως άτυπα «πάρκα» τοπικής γαστρονομίας και περιήγησης, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις επίσκεψης σε ενδεδειγμένους χώρους εστίασης και διαμονής, επιλεγμένες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, με κεντρικό άξονα το γαστρονομικό πολιτισμό της κάθε περιοχής.

Αναφέρεται ότι η ταξιδιωτική έκθεση του Βερολίνου «θα φιλοξενήσει και θα παρουσιάσει ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που συνδέονται με τον τουρισμό, το ταξίδι και την περιήγηση. Στην έκθεση παρουσιάζονται μεταξύ άλλων ταξιδιωτικοί προορισμοί, διοργανωτές ταξιδιών, αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία και άλλοι φορείς που διοργανώνουν τις διακοπές των πελατών τους για το ερχόμενο έτος» καταλήγει η ανακοίνωση της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λάρνακας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ