2GIS: Ένας καταλόγος εταιρειών και υπηρεσιών στο κινητό σου

Article featured image
Article featured image

Η 2GIS Cyprus Limited είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού η οποία ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Κύπρο, τον Απρίλιο του 2013. Η 2GIS δραστηριοποιείται στον τομέα των γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών και συγκεκριμένα στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταλόγου εταιρειών και υπηρεσιών, ο οποίος θα είναι συνδυασμένος με λεπτομερή τρισδιάστατο χάρτη.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πάνω από 200 πόλεις στη Ρωσία, την Ουκρανία, το Καζακστάν και την Ιταλία. Στόχος είναι να βοηθήσουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της κάθε πόλης να προσανατολίζονται με ευκολία και να βρίσκουν πληροφορίες για οποιαδήποτε υπηρεσία ή οργανισμό.

Ο κατάλογος εταιρειών του 2GIS περιλαμβάνει τα βασικά στοιχεία του κάθε οργανισμού (διεύθυνση και τοποθεσία στο χάρτη, στοιχεία επικοινωνίας, ώρες εργασίας, μεθόδους πληρωμής). Οι πληροφορίες αυτές καταχωρούνται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις εταιρείες της πόλης και το λογισμικό διανέμεται στους χρήστες μας επίσης χωρίς καμία χρέωση. Το λογισμικό λειτουργεί σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα τύπου smartphone (υποστηρίζονται από τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS).

Το πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι λειτουργεί και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ η σύνδεση θα είναι απαραίτητη μόνο για τις μηνιαίες ανανεώσεις της βάσης δεδομένων. Προς το «παρών» οι χάρτες καλύπτουν μόνο Λεμεσό και Λευκωσία, ενώ προγραμματίζεται επέκταση σε όλες τις πόλεις της Κύπρου μέχρι το τέλος του 2014.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.2gis.com.cy.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ