Μια ανάλαφρη και αυθεντική ανοιξιάτικη συλλογή

Article featured image
Article featured image

Η παγκόσμια εκστρατεία μάρκετινγκ του Gap, «Lived-In», εξυμνεί τον αυθεντικό τρόπο ζωής, ο οποίος εκφράζεται και στην ανοιξιάτικη συλλογή των προϊόντων του brand που χαρακτηρίζονται από μια σύγχρονη και νεανική ερμηνεία του κλασικού, άνετου στυλ. 

Το Gap μοιράζεται την πίστη του στη δύναμη του ανθρώπου, αναδεικνύοντας προσωπικότητες που εκπέμπουν πάντα τον πιο αυθεντικό τους εαυτό. Αυτή τη σεζόν, η φιλοσοφία του "Lived-In" ζωντανεύει μέσα από μια ομάδα ανερχόμενων και ταλαντούχων νέων καλλιτεχνών η οποία συμπεριλαμβάνει μουσικούς, τραγουδιστές, ηθοποιούς και φωτογράφους. Οι καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν από τον David Sims, ο οποίος είναι γνωστός για την ικανότητά του να συλλαμβάνει το άνετο στυλ του αντικειμένου του – αποτυπώνοντας μια αυτοπεποίθηση και άνεση που μπορεί μόνο να εκφραστεί φορώντας ρούχα μέσα στα οποία μπορείτε πραγματικά μπορείτε να «ζήσετε».

Η ανοιξιάτικη συλλογή, που συνεχίζει να εκφράζει την αμερικανική αισιοδοξία και το άνετο στυλ του Gap, φαίνεται τόσο αυθεντική, όσο και τα ταλέντα του καλλιτέχνη που είναι ντυμένα με τη συλλογή στην εκστρατεία. Η συλλογή είναι αυθεντική και ανάλαφρη - περιλαμβάνει γυναικεία, αντρικά, παιδικά και βρεφικά είδη, όλα με μια νέα παλέτα ξεβαμμένων χρωμάτων και υφασμάτων που φαίνονται και δίνουν την αίσθηση ότι σας ανήκαν πάντα.

Στυλ που ξεχωρίζουν στη γυναικεία συλλογή περιλαμβάνουν το παντελόνιBroken-In Straight και το σορτάκι ‘Boyfriend Roll Up, που συνδυάζονται με το μπουφάν ‘Sunwashed Fleece και το πουκάμισο ‘Washed Boyfriend. Στην ανδρική συλλογή ξεχωρίζουν το δημοφιλές παντελόνιLived-In Khaki και το σορτάκι Lived-In Cargo’, ένα look που ολοκληρώνεται με το πουκάμισοLived-In, το οποίο είναι διαθέσιμο σε διάφορες αποχρώσεις και σχέδια.

Για να δείτε το περιεχόμενο της εκστρατείας και την ανοιξιάτικη συλλογή, επισκεφθείτε το facebook.com/GapCyprus και λάβετε μέρος στην ανταλλαγή σχολίων με το hashtag #LivedIn.

Το κατάστημα Gap στην Κύπρο βρίσκεται στο My Mall Λεμεσού, σε ένα χώρο που καλύπτει 780 τ.μ. με τη γυναικεία, αντρική και παιδική συλλογή. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ