Αν δείτε κάποιον με κουκούλα και G3, τον ψάχνουν!

Article featured image
Article featured image

Αν δείτε στη Λεμεσό ή πουθενά αλλού, κάποιο με μαύρα ρούχα και μαύρη κουκούλα (ninja είναι;) ο οποίος θα κρατά όμως ένα τυφέκιο G3, σπαστό τυφέκιο (διευκρινίζουμε μήπως και υπάρξει σύγχυση), καλέστε την αστυνομία. Τον ψάχνουν.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον πρώην κατάδικο Ανδρέα Ονουφρίου, 63 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία θεωρείται επικίνδυνος! Η αστυνομία, μάλιστα, προειδοποιεί ότι ο Ονουφρίου, κυκλοφορεί με έμφορτο στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3, σπαστό, φοράει μαύρα ρούχα και έχει καλυμμένο το κεφάλι του με μαύρη κουκούλα.

Κατά τον έλεγχο της αστυνομίας στην οικία του, μετά από πληροφορίες ότι είχε στην κατοχή του οπλισμό, ο πρώην κατάδικος κατάφερε να διαφύγει των αστυνομικών, ρίχνοντας πυροβολισμούς στον αέρα. Λίγο αργότερα ο Ανδρέας Ονουφρίου θεάθηκε να κυκλοφορεί πεζός (με την κουκούλα;) στην περιοχή Ναάφι στη Λεμεσό.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες όπως επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 25805511, 25805054 ή στη Γραμμή του Πολίτη στο 1460, αν περιέλθει στην αντίληψή τους ο πρώην κατάδικος. Προσοχή! Μόνο σοβαρές προτάσεις. Αν ο «ύποπτος» που θα δείτε δεν φοράει κουκούλα (μαύρη) κι αν το τυφέκιο που θα κρατάει δεν είναι σπαστό, καλύτερα μην επικοινωνήσετε...

Σημειώνεται ότι το 1996 είχε καταδικαστεί σε 18ετή φυλάκιση για απόπειρα δολοφονίας δικαστή στη Λεμεσό και αποφυλακίστηκε το 2008. Κατά το 2012 η Αστυνομία κατονόμασε τον Ονουφρίου, ως τον ηθικό αυτουργό του υπό διερεύνηση σχεδίου δολοφονίας του Γενικού Εισαγγελέα Πέτρου Κληρίδη, το οποίο σύμφωνα με τις Αρχές Ασφαλείας, απετράπη την υστάτη, μετά από συντονισμένη επιχείρηση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ