Θατσερικός ο Αναστασιάδης

«Είναι η ώρα να ενεργήσουμε όπως και στην Αγγλία επί εποχής Θάτσερ, δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφορικά με τη βία στα γήπεδα σημειώνοντας πως πρόθεση του είναι η θέσπιση ποινών που θα λειτουργούν αποτρεπτικά για τη δράση των «ανεγκέφαλων» όπως ορθώς τους χαρακτήρισε, χούλιγκαν.  

Ο Πρόεδρος μιλούσε σε εκδήλωση για τα 60χρονα του Απόλλωνα Λεμεσού. «Οι χούλιγκαν θα πρέπει να απομακρυνθούν από τα γήπεδα ή να τα παρακολουθούν εξ αποστάσεως. Αυτό και μόνο μπορεί να ξαναδώσει την εμπιστοσύνη στις οικογένειες και στους νέους που έχουν τόση ανάγκη να ασχολούνται με οτιδήποτε το υγιές παρά να παρακολουθούν τα φαινόμενα αυτά - που παρακολουθήσαμε τα τελευταία 24ωρα, αλλά και που είδαμε και στο παρελθόν - τα οποία αμαυρώνουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας» υπογράμμισε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε, επίσης, ότι εντός των επόμενων 15 ημερών θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, στο Προεδρικό Μέγαρο, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και το Υπουργείο Οικονομικών, για να εξεταστεί το ζήτημα που αφορά την ανέγερση νέου σταδίου στη Λεμεσό,  το οποίο θα πληροί τις πλέον σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, έτσι ώστε να αποτρέπονται τυχόν κίνδυνοι για την ασφάλεια των φιλάθλων.


Σχετικα

30 χρόνια από την πτήση του «αόρατου αεροπλάνου» (B-2 Stealth)

Μαντέψτε πού μπορεί να έκρυψε ναρκωτικά ο τύπος της εικόνας για να περάσει τον έλεγχο του αεροδρομίου

Η πιο αέρινη μουσική γιορτή του καλοκαιριού επιστρέφει για έκτη χρονιά

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Buzzfeed για τον τρόπο που αντιμετώπισαν gay πρόσφυγες στην Αυστραλία

Απόψε «παίζει» πανσέληνος και μερική έκλειψη Σελήνης ορατή από την Κύπρο με γυμνό μάτι

Επιστρέφει 20 χρονιά μετά