Σε διαβουλεύσεις με Thomson Sensatori το Aphrodite Hills

Article featured image
Article featured image

Σε διαπραγματεύσεις με την ΤUI (Thomson Sensatori) βρίσκεται η διεύθυνση του Aphrodite Hills Resort ώστε να προχωρήσει και σε σχετικό rebranding. Αν και η TUI προχώρησε σε σχετικές ανακοινώσεις για συμφωνία, από το Aphrodite Hills τονίζεται πως το όλο θέμα είναι ακόμα υπό διαπραγμάτευση.

Το θέμα κάλυψε εκτενώς το www.goldnews.com.cy και σύμφωνα με τους σχεδιασμούς το ξενοδοχείο θα τύχει διαμόρφωσης και θα μετατραπεί σε  Sensatori Resort Aphrodite Hills με στόχο να λειτουργήσει υπό τη νέα του μορφή το 2015.

Η Thomson στόχευε να βάλει το ξενοδοχείο στη λίστα της για τις κρατήσεις του 2015, κάτι που φαίνεται πως θα καθυστερήσει, όπως παραδέχεται και η ίδια.

Από πλευράς Aphrodite Hills, σημειώνεται πως μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία οι εργασίες συνεχίζονται ως είχαν παρουσιάζοντας μάλιστα αύξηση εργασιών.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο CEO της ΤUI Travel plc Peter Long βρέθηκε στην Κύρο και συγκεκριμένα στο Aphrodite Hills για να μιλήσει από το βήμα του The Mediterranean Hotel Forum.

Χαρακτηρίζοντας την Κύπρο ως πολύ σημαντικό προορισμό για την TUI, τον μεγαλύτερο tour operator παγκοσμίως, ανέφερε χαρακτηριστικά πως θέλουν να αυξήσουν την παρουσία τους  στο νησί. «Από τη δική μας πλευρά είναι πολύ απλό. Αν μπορούμε να έχουμε περισσότερη αποκλειστικότητα με υφιστάμενους και νέους συνεργάτες θα φέρουμε περισσότερους τουρίστες στο νησί. Αυτό είναι το συστατικό της επιτυχίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Πηγή: In Business

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ