Σεξομολογήσεις #31: Θέλω να γίνω η Κάρι Μπράντσο της Κύπρου

Article featured image
Article featured image

Hi σε όλους σας!

Tipster μου εγώ είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας και δεν έχω καμιά sex-related απορία. Aπλώς επειδή θα με ενδιέφερε τα μάλα μια θέση όπως τη δική σου, καλή ώρα (μην σκιάζεσαι δεν σου παίρνω την καρέκλα :p), δηλαδή να γράφω σε παρόμοια στήλη -όχι απαραίτητα για sex issues αυτό καθ’ αυτό), θέλω απλώς να μάθω τι προσόντα ζητούν συνήθως για να σε προσλάβουν σε τέθκοιου είδους εργασία (χορεύω εξαιρετικά swing και φτιάχνω εξαιρετικό μουσακά πχ.-αυτό πκιάννεται? :p).

Επίσης, πως μπορώ να το ψάξω γενικότερα για να μάθω ποιος/ποια/ποιοι/ποιες ψάχνουν άτομο να αναλάβει μια τέτοια στήλη -oέο;

Eλπίζω να πάρω απάντησή σου (κάνε το καλό και ρίχ’ το στο γυαλό που λέμε).

Σε ασπάζουμαι,

Μαρία :)

Μαρία μου θέκιου για την ερώτηση. Ευτυχώς ένας άνθρωπος σπουδαγμένος, ενδιαφέρθηκε να μάθει για το ποιόν και τη δουλειά μου. Να ‘σαι καλά κορούδα μου!

Να αρχίσω λέγοντας πως δεν έστειλα ποτέ βιογραφικό στη City, ούτε εξέφρασα ενδιαφέρον να αναλάβω τέτοιο πόστο. Κάποιος εκ των αρχισυντακτών, αποφάσισε πως «περνά μου η δουλειά» και μου πάσκιωσε τη στήλη με συνοπτικές διαδικασίες. Πότε δεν τον ρώτησα γιατί -ούτε σκοπεύω- για να είμαι ειλικρινής. Δεν του έχω μιλήσει έκτοτε!

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, πως δυσκολεύομαι να απαντήσω στην ερώτηση. που να ψαχτείς για να πασκιωθείς και εσύ μια αντίστοιχη στήλη.

Αν ήμουν στη θέση σου και ήθελα διακαώς να κάνω κάτι τέτοιο, θα άρχιζα ένα blog. Θα έγραφα για προβλήματα δικά μου ή φίλων μου και θα έλεγα και τα δικά μου επί των θεμάτων τους ή μου. Μετά θα έκανα share στο facebook το link από το post. Αν θα ήθελα να μείνω ανώνυμη, θα υποκρινόμουν πως τάχα το διάβασα, ενθουσιάστηκα και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό του σιέαρ δε λάβ. Πολλοί το κάνουν, μη σκιάζεσαι. Ένιγουέι. Αυτός που ενδιαφέρεται, θα σε βρει, μην έχεις έγνοια.

Αφού ολοκληρώσαμε το consulting να περάσουμε και στον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Δεν ξέρω αν ο μουσακάς βοηθάει. Προσωπικά, μια μακαρονάδα ήξερα να φτιάχνω, όταν μου ανέθεσαν τη στήλη και αυτή όχι με ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτό δεν τους εμπόδισε. Το swing όμως πολύ θα ήθελα να το δω καταμεσής ενός interview!

Πάντως αν βγαίνει αυθόρμητα, καλώς. Αν το πιέζεις, παρέτα μάνα μου τζιαί εν κάμνεις. Υπάρχουν και μερικές άλλες προϋποθέσεις ελάσσωνος σημασίας, για παράδειγμα, αν είσαι παρθένα ή νυμφομανής, χωρίς χιούμορ ή τίγκα στον σαρκασμό, προσφάτως χωρισμένη ή εσαεί α-συνουσίαστη, με απωθυμένα ή πολλά κέρατα, χωρίς κατανόηση ή κλαψο-απαυτή, ξερόλας ή αγνώμων, ελευθέρων ηθών ή πουριτανή, μάλλον δεν κάνεις. Βασικά ισορροπία να υπάρχει και άποψη έχουμε όλοι μας.

Υ.Γ. Όπως οι Εγγλέζοι αναφέρουν -και αυτοί ξέρουν καλύτερα- «η άποψη είναι σαν την κωλοτρυπίδα, όλοι έχουν μια». Και όπως μου αρέσει να συμπληρώνω, «φρόντισε τουλάχιστον να την χρησιμοποιείς αποτελεσμάτικά».

Υ.Γ. Στείλε μου το link του blog σου, είμαι σίγουρη πως θα είναι γαμάτο!

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ