Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρέ

Article featured image
Article featured image

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον πολιτικό όμιλο που έχει ιδρύσει με την ονομασία «Πατρίδα» θα είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έφαγε πόρτα χθες στο αίτημα του να είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. και αποχώρησε από το κόμμα.    

«Λυτρώθηκα. Συνεχίζω με την Πατρίδα και το Λαό. Έσπασα τις κομματικές αλυσίδες και τους ευχαριστώ. Σύντομα θα κριθούμε όλοι» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στον διευθυντή του γραφείου του κ. Σαμαρά, τον κ. Μπούρα, που του είπε ότι έχει δικαστικές εκκρεμότητες και γι αυτό δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο κ. Ψωμιάδης παρατήρησε: 



«Εδώ σας καλώ να δούμε ποιοι συνεργάτες γύρω από τον κ. Σαμαρά, κρατικοί λειτουργοί αλλά και αυριανοί και υποψήφιοι που στηρίζει η ΝΔ, έχουν δικαστικές εκκρεμότητες».



Παράλληλα, πρόσθεσε ότι θα ζητήσει από τον Άρειο Πάγο την αναψηλάφηση της διαδικασίας που οδήγησε στην έκπτωσή του από το αξίωμα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.



«Δυστυχώς η σημερινή ΝΔ δεν έχει καμιά σχέση με τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι είναι αγνώμονας απέναντί του και αν τον συναντούσε θα του έλεγε: «Τι ψυχή θα παραδώσεις;».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ