«Ήρθαμε για να μείνουμε στην Ελλάδα»

Article featured image
Article featured image

Υιοθετώντας το σλόγκαν «Ήρθαμε για να μείνουμε στην Ελλάδα» η Ryanair ανακοινώνει νέα δρομολόγια από τα ελληνικά αεροδρόμια και παρουσιάζει την ιστοσελίδα της στα ελληνικά.

Τα δρομολόγια

Τα νέα δρομολόγια τίθενται σε λειτουργία από το φθινόπωρο και αφορούν επιπλέον πτήσεις προς Βρυξέλλες και Ρώμη, ενώ μια δεύτερη πτήση θα προστεθεί από το Λονδίνο για Αθήνα. Παράλληλα θα υπάρξει και αύξηση των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο των Χανιών ενώ από το Σεπτέμβριο ένα ακόμη αεροσκάφος θα προστεθεί στη βάση της Αθήνας. Οι πτήσεις από το Ελ. Βενιζέλος θα αυξηθούν από 154 σε 222 κάθε εβδομάδα.   

Η εταιρεία ανακοίνωσε ακόμη ότι θα συνδέσει το χειμώνα την Κρήτη με την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάφο με 44 πτήσεις την εβδομάδα. Από τα Χανιά θα υπάρχουν 13 δρομολόγια για την Αθήνα, για Θεσσαλονίκη 6 και για Πάφο 3. Υπολογίζεται ότι με την αύξηση αυτή  θα υποστηριχθούν 850 θέσεις απασχόλησης στο αεροδρόμιο Χανίων.  

Η ιστοσελίδα

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από σήμερα λειτουργεί η ιστοσελίδα της στα ελληνικά και στο ryanair.com/gr. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει και ένα «Fare Finder» (Εύρεση Ναύλων), μέσω του οποίου θα μπορούν οι πελάτες να βρούν τις χαμηλότερες τιμές. Θα μπορούν μάλιστα να κάνουν «Share the Fare» (Διάδωσε την τιμή Ναύλου), προτέινοντας μέσω των social media αυτές τις τιμές σε φίλους. Ήδη η Ryanair γιορτάζει το χειμερινό πρόγραμμα των Χανίων για το 2014με διάθεση εισιτηρίων σε χαμηλές τιμές από 14.99 ευρώ για ταξίδια τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. 


Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ