Ονουφρίου: Το μέρα στη Λάγεια, το βράδυ με γυναικεία ξανθή περούκα; [Τι απαντά ο Ε.Τ. της Αστυνομίας]

Article featured image
Article featured image

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 63χρονος, Ανδρέας Ονουφρίου, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία από τις 24 Απριλίου και συνελήφθη λίγο μετά τις 11 χθες το πρωί, σε αγροικία στο χωριό Λάγεια της Επαρχίας Λάρνακας.

Κατηγορείται για απόπειρα φόνου αστυνομικών, που πήγαν να τον συλλάβουν.

Ενώπιον του Δικαστηρίου θα προσαχθούν επίσης ο 63χρονος ιδιοκτήτης της αγροικίας, ως ύποπτος για συνέργεια και 57χρονος, από την Ξυλοτύμπου, στο όνομα του οποίου είναι γραμμένο το κυνηγετικό όπλο, που εντοπίστηκε στην αγροικία στη Λάγεια.

Χθες το απόγευμα ο Ονουφρίου μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι ο Ανδρέας Ονουφρίου μεταφέρθηκε από την Αστυνομία στο Νοσοκομείο Λάρνακας για προληπτικούς λόγους, αφού φέρει εκδορές και γδαρσίματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, τα οποία φαίνεται ότι προκλήθηκαν στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης, όταν τράπηκε σε φυγή στον ανοικτό χώρο της αγροικίας, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθηκε. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τις συνθήκες διαφυγής του Ονουφρίου στις 24 Απριλίου και έχει δοθεί στον Αρχηγό της Αστυνομίας προκαταρκτική έκθεση γεγονότων, αλλά η έρευνα συνεχίζεται.   

Μετά την εξέταση του από τους γιατρούς ο Ονουφρίου μεταφέρθηκε στα αστυνομικά κρατητήρια Αραδίππου.


Πηγή: Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ