Φαίνεται να «ξυπνάει» ο Σούμαχερ

Article featured image
Article featured image

Η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ δείχνει βελτίωση και σύμφωνα με την εκπρόσωπό του, Σαμπίνε Κεμ, υπάρχουν πλέον στιγμές που έχει επαφή με το περιβάλλον.

Πρόκειται για την πρώτη συγκεκριμένη δήλωση της Κεμ για βελτίωση της υγείας του –μετά τη «γενική» ανακοίνωση της Πέμπτης 3/4/2014 ότι δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Παράλληλα η Κεμ διέψευσε ότι η οικογένεια του μεγάλου πιλότου σχεδιάζει να μετατρέψει το σπίτι στην Ελβετία σε μονάδα ειδικής εντατικής θεραπείας αξίας περίπου 12 εκ. ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Μίκαελ παρουσιάζει πρόοδο με τον τρόπο του. Είναι στιγμές που δείχνει πως ανακτά τις αισθήσεις του και ξυπνάει. Βρισκόμαστε στο πλευρό του σε αυτή τη μακρά και δύσκολη μάχη μαζί με την (ιατρική) ομάδα του νοσοκομείου στη Γκρενόμπλ και διατηρούμε την αισιοδοξία μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για τα συνεχιζόμενα μηνύματα υποστήριξης. Την ίδια ώρα σας ζητάμε να κατανοήσετε πως δεν θέλουμε να προχωρήσουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό είναι απαραίτητο για να προστατεύσουμε τον Μίκαελ και την οικογένεια του και να βοηθήσουμε την ιατρική ομάδα να συνεχίζει να εργάζεται με ηρεμία".

Σαν σήμερα ο Σουμάχερ πήρε τη νίκη στο πρώτο Grand Prix που πραγματοποιήθηκε στο Μπαχρέιν το 2004. Η πίστα Σακχίρ που φιλοξενεί την Κυριακή (6/4) τον τρίτο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, έχει από φέτος μια στροφή με το όνομα του πολυνίκη οδηγού της Φόρμουλα 1.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ