Superdry: Είναι μόδα

Article featured image
Article featured image

H Superdry αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού για τη σαιζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014, παρουσιάζοντας την συλλογή Future British Classics.

Η γυναικεία μόδα εξελίσσεται ακόμη περισσότερο με μία συλλογή που υπόσχεται την απόλυτη γκαρνταρόμπα, με κομψά καθημερινά κομμάτια, καλοκαιρινά ρούχα παραλίας αλλά και χαρούμενα εορταστικά σύνολα.  Γίνετε λαμπερές με την mini συλλογή Victory Biker από ποιοτικό δέρμα και το Hepburn Havana φόρεμα από τιρκουάζ δαντέλα, ή πάλι αν προορισμός σας είναι κάποια παραλία, μια πολύ καλή επιλογή είναι το φόρεμα ναυτικού στυλ με το ανεπιτήδευτο channel στυλ με το πλήρωμα του Breton star και το πάντα δημοφιλές duffle boat. Το εορταστικό ντύσιμο αλλάζει εντελώς το στυλ του με μια αστική ακραία boho ματιά: κάντε την επιλογή σας μέσα από ανάμικτες και άνετες σε neon χρώματα μπλούζες με burn-out εφέ και αποκτήστε το απαραίτητο ύφος με ένα flag σακάκι ή με μια super ζακέτα. Τα γυναικεία τζιν ανανεώνονται με μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα από εντυπωσιακά prints όπως αστέρια, prints  Navajo, μεγάλες αντιθέσεις με λεπτομέρειες στις τσέπες και ακραία ξεθωριασμένα εφέ. Το διπλό τζιν θα παραμείνει πολύ καιρό κοντά μας, οπότε μην βιάζεστε και προσαρμόστε την γκαρνταρόμπα σας πάνω του με  mix ‘n’ match πουκάμισα και μπλουζάκια με κεντήματα και σούπερ μαλακά υφάσματα εκτός από ένα μεγάλο ποσοστό στα τζιν.

Η αντρική συλλογή φέρνει μια νέα πνοή στην σαιζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2014, δίνοντας έμφαση στις ραφές, στα εκλεκτά υλικά και στις λεπτομέρειες. Από τα λεπτά κοψίματα Benjamin και τα πολύ μαλακά δέρματα στα σακάκια τύπου αεροπορίας με χειροποίητες απλίκες, αυτή η σαιζόν φέρνει ένα στιλ επηρεασμένο από το στρατιωτικό τρόπο ντυσίματος και ένα άκρως επιθετικό και «έτοιμο για όλα» χαρακτήρα. Εάν πάλι δεν είστε τέτοιος τύπος τα κολεγιακά σορτς αυτής της σειράς μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τα  ρετρό κομμάτια τις SDU Label, με το διακριτικό σήμα κατατεθέν της μάρκας που είναι τα διαχρονικά-ξεβαμμένα φούτερ και μπουφάν. Για τις ψυχρές  καλοκαιρινές νύχτες, φορέστε ένα πλεκτό Breton, από μαλακό μαλλί, συνδυασμένο με μια κοντή βερμούδα σε μια σειρά από καλοκαιρινά και φωτεινά χρώματα.    Τα ανδρικά τζιν έχουν ανανεωθεί με νέα ξεβάμματα, καινούργιες γραμμές και στυλ. Πείτε hello στο Cooper Label, μια σοφιστικέ γραμμή παρουσιάζοντας τα hero προϊόντα σαν το copper στενό τζιν με αντιφατικά γυρίσματα και την κλασσική στενή γραμμή στο τζιν σακάκι. Για μεγαλύτερη έμφαση στο στυλ συνδυάστε μαζί με τα copper label μπλουζάκια και τα χαλαρά sweats με τα διαχρονικά ξεβάμματα.

Τα αξεσουάρ αναβαθμίζονται μέσα από μια τεράστια ποικιλία από ζωντανά χρώματα και επιλογές, από το τα πολύχρωμα τσαντάκια για τα κορίτσια στα σακίδια καταδύσεων για τα αγόρια. Στα είδη υπόδησης η γκάμα είναι πιο ολοκληρωμένη από ποτέ για αυτό το καλοκαίρι σε όλα, από σαγιονάρες, σπορτέξ με έντονα χρώματα έως και ότι άλλο βάλει ο νους σας. Τέλος, για να ολοκληρωθεί το look σας, ταιριάξτε τα υπόλοιπα ρούχα σας με εσώρουχα τις μάρκας που έχουν εμπλουτιστεί με πλουσιότερα σχέδια κάνοντας έτσι τις επιλογές σας περισσότερες!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ