Βγάζει λόγο σε άδεια πλατεία

Article featured image
Article featured image

Μπορεί να μην κατάφεραν τα μέλη του κόμματος «Ελπίδα Πολιτεία» να γεμίσουν την Κυριακή το πρωί την κεντρική πλατεία της Ξάνθης, που επέλεξαν για την προεκλογική τους πολιτική ομιλία,  κατάφεραν ωστόσο να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας ακριβώς γι'αυτό και εαν το έκαναν έντεχνα και σκοπίμως, τα σέβη μας!

Μια μικροφωνική εγκατάσταση τοποθετήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, με ένα μέλος του κόμματος να βγάζει λόγο, απευθυνόμενος ... στο απόλυτο κενό! Η πλατεία ήταν εντελώς άδεια από κόσμο, ενώ ελάχιστοι ήταν και οι περαστικοί αλλά και οι θαμώνες στα γύρω καφέ. Ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να πτοεί τους διοργανωτές της προεκλογικής εκδήλωσης, οι οποίοι συνέχισαν ατάραχοι το έργο τους, που δεν ήταν άλλο από την έκθεση της προγραμματικής διακήρυξης του κόμματός τους. 

Γερμανοί, μνημόνια και κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών βρέθηκαν ψηλά στην ατζέντα του κόμματος, με τους περαστικούς να στέκονται απορημένοι προσπαθώντας να αντιληφθούν τι ακριβώς έβλεπαν μπροστά τους. Μάλιστα, ένα μέλος του κόμματος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τον βασικό ομιλητή της εκδήλωσης. 

Η «Ελπίδα Πολιτεία» διεκδικεί είσοδό στην Ευρωβουλή στις εκλογές του Μαΐου. 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ