Cyprus Film Days: Τελετής λήξης και απονομή βραβείων την Κυριακή 13/4

Article featured image
Article featured image

Ολοκληρώνεται την Κυριακή, 13 Απριλίου, το φεστιβάλ «Κινηματογραφικές Μέρες-Κύπρος 2014» με την τελετή λήξης και την απονομή των βραβείων.

Στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό, στις 22.00, θα παρουσιάσει τα βραβεία η τριμελής κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους Martin Schweighofer, Εκτελεστικό Διευθυντή της Αυστριακής Επιτροπής Κινηματογράφου, Δέσποινα Μουζάκη, παραγωγό-σκηνοθέτη και Μania Akbari, ηθοποιό-σκηνοθέτη. Το κοινό θα απονείμει το Βραβείο κοινού στην ταινία που ξεχώρισε καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ και που φέτος χορηγεί η Stella Artois. Παράλληλα, φοιτητική κριτική επιτροπή από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα τιμήσει με τη σειρά της μια ταινία με το Φοιτητικό Βραβείο.

Τελευταία ταινία για φέτος (θα προβληθεί στις 20.00), το «We are the Best» του προκλητικού σκηνοθέτη Lukas Moodyson από τη Σουηδία. Η ταινία είναι μια feelgood εφηβική punk ταινία, στην οποία τρεις νεαρές κοπέλες αποφασίζουν να φτιάξουν ένα punk γκρουπ για να εκδικηθούν ένα φασαριόζικο heavy metal γκρουπ μεγαλύτερων τους εφήβων.



Το «We are the Best» του Σουηδού Moodyson

Θα ακολουθήσει πάρτι λήξης στο Art Studio 55, δίπλα από το Θέατρο Ριάλτο, με τους Trio Frisson, με ήχους από Funk, Soul και Hip μουσική.

Παράλληλα, στον κινηματογράφο Ζήνα Πάλλας το φεστιβάλ θα oλοκληρωθεί στις 20.00 με την ταινία του Jim Jarmusch «Only lovers left alive», μια ερωτική ιστορία με δύο βαμπίρ, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Tom Hiddleston και Tilda Swinton. Μετά την προβολή της ταινίας, θα ακολουθήσει πάρτι σε φεστιβαλικό  κλίμα και στη Λευκωσία.

Το αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών μπορείτε να αποτείνεστε στα τηλέφωνα 77777745 και 77772552, και στο Facebook Page του φεστιβάλ.

 

Όλες οι ταινίες θα προβάλλονται στους αυθεντικούς τους διαλόγους με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

Η Είσοδος θα είναι δωρεάν σε όλες τις απογευματινές προβολές.

€6 κάρτα εισόδου ημέρας.

€25 κάρτα γενικής εισόδου (για όλες τις προβολές του φεστιβάλ).

Φοιτητές δωρεάν με την παρουσίαση της φοιτητικής κάρτας.

Δωρεάν είσοδος σε μαθητές και σε κατόχους κάρτας ΑμεΑ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ