Μια (πανάκριβη) βραδιά στο Met

Article featured image
Article featured image

Τι κι αν τα παιδιά στην Αφρική πεινούν; Τι κι αν στην Ουκρανία οι άνθρωποι αλληλοσκοτώνονται; Τι κι αν η οικονομική κρίση μας έχει ριμάξει εντελώς; Σιγά το πράγμα! Στην Αμερική τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Η φτώχεια θέλει καλοπέραση κι η π@υτανιά φτιασίδι, που λέει (με το συμπάθιο) και μια γνωστή ρήση. Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Met Ball Gala με οικοδέσποινα την Anna Wintour, το οποίο αποτελεί αδιαμφισβήτητα το σημαντικότερο fashion event της χρονιάς. Στο τεράστιο κόκκινο χαλί που στρώθηκε έξω από το Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης, παρέλασε η crème de la crème (όπως λέει και το t-shirt της Βανδή) του Χόλιγουντ (και όχι μόνο). Jay Z και Beyonce, Rihanna, David και Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker, Gisele Budchen, Kim Kardashian και Kanye West, Cara Delevingne, Charlize Theron και Sean Penn, ήταν μόνο μερικά από τα διάσημα ονόματα που έδωσαν το «παρών» τους στην εκδήλωση. Φέτος, οι αγαπημένοι μας celebrities ντύθηκαν με ακόμα πιο εντυπωσιακά tuxedos και βραδινά φορέματα υψηλής ραπτικής, αφού το gala ήταν αφιερωμένο στον Charles James, τον Αμερικανό couturist που άφησε εποχή με τις υπέρκομψες ball gown δημιουργίες του. Πολλά τα λεφτά και φέτος Άρη... Φτάνει να σου πω ότι τα διαμαντένια Jacob & Co. κοσμήματα που φορούσε η Victoria Beckham κόστιζαν μόλις... 2.280.000 δολάρια! Τρελαίνεσαι; Καλά, εσένα τι σε νοιάζει θα μου πεις και θα’ χεις και δίκαιο. Εσύ ζεις σε μια «κουκίδα» στη Μεσόγειο που έχει το δικό της «Walk of Fame», αυτό σε πείραξε; Σωστά. Πάω πάσο. Mea culpa!

Τα συν & πλην της βραδιάς

+ Η εμφάνιση της Sarah Jessica Parker. Ή το κάνεις σωστά ή δεν το κάνεις καθόλου! Στα 50 της σχεδόν χρόνια, η τηλεοπτική «Carrie» του «Sex and the City» δίνει για ακόμα μια φορά μαθήματα στυλ με την εντυπωσιακή Oscar de la Renta τουαλέτα της και μας υπενθυμίζει γιατί -δικαίως- θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons του πλανήτη.

-Ποιο κόκκινο πεθαίνεις! Μα συγγνώμη δηλαδή. Είσαι η Monica Bellucci. Είσαι είδωλο του σεξ. Η κρυφή φαντασίωση όλων των ανδρών. Είσαι κουκλάρα, κορμάρα και οτιδήποτε άλλο τελειώνει σε «άρα» και μου εμφανίζεσαι ντυμένη ως το λαιμό και στο καπάκι φοράς κι από πάνω την κάπα του Κόμη Δράκουλα; Don’t like!

+Δηλώνω φαν. Καλά και σακούλα σκουπιδιών να βάλει το συγκεκριμένο κορίτσι, πάλι θα το κάνει με στυλ. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Lupita Nyong’o προτίμησε Prada και ξεχώρισε για ακόμα μια φορά με την εμφάνιση της. Αναμφίβολα είναι το νέο big thing στο χώρο της μόδας και όχι μόνο!

-Είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά σου είναι αδύνατο να καταλάβεις γιατί θεωρούνται σταρ. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η Kim Kardashian. Που πας κούκλα μου με την «μπουτάρα» σε πρώτο πλάνο; Χάλια εμφάνιση για ακόμα μια φορά. Κρίμα το Lanvin…

+Rihanna και Cara Delevingne και τα μυαλά στα κάγκελα! Δυο από τις ομορφότερες και πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη, φόρεσαν Stella McCartney και έκλεψαν τις εντυπώσεις με τη σαγηνευτική τους παρουσία και τα «παιχνίδια» τους στο φακό! Πολλά like!

-Από τούδε και στο εξής, όλοι οι γονείς μπορούν να δείχνουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στα παιδιά τους όταν αυτά δεν τρώνε όλο τους το φαγητό. Η Donatella Versace σε μια από τις χειρότερες της εμφανίσεις και σε μια από τις τραγικότερες της στιγμές (όχι ότι ήταν ποτέ Naomi Campell, αλλά λέμε τώρα).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ