Επιστροφή στο μπακάλικο της γειτονιάς

Article featured image
Article featured image

Το Μπακάλικο Ζίττης γιορτάζει φέτος τα 70χρονα του και «εκσυγχρονίζεται»… προτείνοντας παραδοσιακό ντεκόρ και παραδοσιακό στιλ ψωνίσματος.

 

Πρόκειται για ένα από τα πιο παλιά μπακάλικα στο νησί. Πρωτολειτούργησε το ‘44, πρώτα στην Ερμού στη Λευκωσία, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Δευτερά. Από τον παππού πέρασε στη μητέρα η οποία το μετέτρεψε σε υπεραγορά (για τα δεδομένα της τότε εποχής) και απ’ εκεί στα παιδιά (τα εγγόνια του Ζίττη), οι οποίοι αποφασίζουν σήμερα να πατήσουν γερά στην παράδοση.

Προσπάθησαν να δώσουν ένα αλλιώτικο, παραδοσιακό ύφος στο μαγαζί, μέσω μιας ανακαίνισης που έκαναν πρόσφατα και πιστεύουμε πως τα κατάφεραν μια χαρά. Οπότε, πλέον στο Ζίττη παίρνεις γεύση από μπακάλικα του παρελθόντος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στα ράφια του δεν θα βρεις ότι και στις μεγάλες υπεραγορές.

Οι τιμές είναι καθ’ όλα ανταγωνιστικές (θα το διαπιστώσετε με μια επίσκεψη), ενώ για τη γύρω περιοχή (Δευτερά, Λακατάμια, Τσέρι, Ανάγεια κλπ) προσφέρεται και υπηρεσία delivery. Παίρνεις τηλέφωνο, λες τι ανάγκες έχεις και σε λίγη ώρα έχεις τα ψώνια στην πόρτα σου!

Οι ιδιοκτήτες μας ενημέρωσαν πως στις 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί μια όμορφη εκδήλωση για τα 70χρονα του Μπακάλικου Ζίττης και μας προσκάλεσαν να πιούμε κρασάκι και να τσιμπήσουμε ένα κατιτί. Εννοείται πως η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους!

Έχει και Facebook ο Ζίττης!

(22621644) Αντρέα Ζίττη 1, Κάτω Δευτερά. Δ-Σ 07.00-20.00 (Σ ως τις 18.00).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ