Έκτακτο Μαντείο (λόγω αποψινής Μαγιάτικης Πανσελήνου)

Article featured image
Article featured image

Ο Δελφός σάς νοιάζεται, σας αγαπά και σας πονά. Δεν θα σας άφηνε ποτέ απροστάτευτους μια τέτοια ημέρα. Το πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο η αποψινή πανσέληνος αφορούν τα λοούθκια που ακολουθούν. Λάβετέ τα υπόψη αν θέλετε. Αν δεν θέλετε, εν έσιει πρόβλημα. Ε να περάσουμε!

 

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 14/5, στις 22.15, στην 24η μοίρα του Σκορπιού. Το σκηνικό της Μαγιάτικης Πανσελήνου, προβληματίζει και ωθεί σε ακραίες κινήσεις και συμπεριφορές. Τα συναισθήματα γίνονται κτητικά κάτω από μια φιλελεύθερη πρόφαση που προβάλλεται σαν υποβολέας σε παρασκήνιο.

Επηρεάζονται περισσότερο

Σκορπιοί γεννημένοι από 14 έως 18/11,

Λέοντες γεννημένοι από 15 έως 19/8,

Ταύροι γεννημένοι από 13 έως 17/4 και

Υδροχόοι γεννημένοι από 11 έως 15/2,

καθώς και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στις μοίρες αυτές.

Σε υπερδιέγερση θα βρίσκονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ


Ουυυυύ της τρελής το κάγκελο. Ξέρεις τι σημαίνει χάος; Αυτό που βιώνεις. Εξέγερση αλλά και στριμωκωλίαση. Νομίζεις πως θα βρεις τη χρυσή τομή. Προσπαθείς αν σκεφτείς ώριμα την ώρα που βράζει το αίμα σου. Καληνύχτα σας! Προσπάθησε να κατευθύνεις το πάθος και την παρόρμησή σου με τρόπο που θα επωφεληθείς. Μην παρουσιάζεσαι σαν αδιάλλακτος και ανυποχώρητος!

ΤΑΥΡΟΣ

Μιλάμε για συναισθηματική φόρτιση όχι αστεία. Πάρε αποφάσεις γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει ... η Πανσέληνος. Δεν έχει μισοδόκι αποφάσεις. Πρέπει να είναι οριστικές και αμετάκλητες. Ασχολήσου με όλα εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και απομάκρυνε κάθε τι που σου δημιουργεί ανασφάλεια. Έχεις την ευκαιρία να εδραιώσεις κάτι ή να το αποχωριστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υποχρεώσεις που αυξάνονται, ευθύνες που τελειωμό δεν έχουν και πίεση απίστευτη τις ημέρες της πανσέληνου. Παρόλα αυτά επειδή δεν παύεις να είσαι Δίδυμος την ανεμελιά δεν θα την αποχωριστείς και με φιλικές συναναστροφές το παίζει ςυπεράνω και χαλαρά. Με αυθορμητισμό θα ξελαφρώνεις. Καλά ξηγιέσαι να σου πω την αλήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όχι απλά θα πας στα άκρα, αλλά θα του δώσεις να καταλάβει. Ζητάς πολλά στον έρωτα και δεν ικανοποιείσαι με μισόλογα και δήθεν υπομονές. Θέλεις να ζήσεις έντονα και θα το κάνεις χωρίς να το υποβιβάζεις για να μην σε θεωρήσουν φορτικό ή αλλιώς πρήχτη. Μην πιέζεις πολύ γιατί κάποιοι σπάνε.

ΛΕΩΝ

Μεγάλη ταλαιπωρία βρε πουλάκι μου. Πολύ μεγάλη. Οικογένεια και σπίτι σου έχει αλλάξει τα πρέκια αυτές τις ημέρες. Δεν αντέχεις. Ταλαιπωρήσε και πιέζεσαι. Στα επαγγελματικά το ζόρι δεν μειώνεται. Τουναντίον. Έχεις όμως μεγάλα σχέδια και δεν τα εγκαταλείπεις όσο και αν πιέζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν επικοινωνείς μάνα μου. Άσ’ το για αργότερα. Μη μιλάς. Απλά να γνέφεις και αυτό από μακριά. Ενοχλείσαι από συμπεριφορές άλλων, αλλά δεν μπορείς και να κάνεις κάτι, οπότε κάνεις μόκο και περιμένεις να περάσει. Πρόσεξε τις χειριστικές διαθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σε πείσουν, να σε μεταπείσουν ή και να σε παραπλανήσουν. Κέρδισε χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Η ώρα της κρίσης ήρθε. Πρέπει να πάρεις αποφάσεις -και θα τις πάρει- αρχίζοντας από τα οικονομικά. Πρέπει να βάλεις μια τάξη. Τα έξοδα αυξάνονται. Φτάνει. Στις σχέσεις, οι ανασφάλειες χρειάζονται λύτρωση. Μην κάνεις το λάθος να αντιδράσεις σπασμωδικά. Εκφράσου ειλικρινά αλλά χωρίς ξεσπάσματα και ο πανάγιος μητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ είμαστε. Έχεις έντονα συναισθήματα και πολλές σκέψεις. Όλα πολύ σημαντικά και με αξία. Απλά νοιώθεις πως κάποιος σου έχει ρουφήξει τον αυθορμητισμό και το χιούμορ. Γίνεσαι ξύλινος, γίνεσαι βαρύς και ασήκωτος. Γίνεσαι... άσ’ τα να πάνε. Είσαι ευαίσθητος αλλά το κρύβεις. ΓΙΑΤΙ; Γίνεσαι σοφότερος, φρόντισε να μην σε μισήσουν αυτοί που σε αγαπάνε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποκαλύψεις. Πολλές αποκαλύψεις. ξεδιπλώνονται πολλά πράγματα. Αιφνιδιάζεσαι, αναστατώνεσαι και υποθέσεις που νομίζεις πως είχαν κλείσεις, αντιλαμβάνεσαι πως είναι ακόμη ανοιχτές. Είσαι αισιόδοξος αλλά κοίτα καλύτερα. Θα σου κοπεί η φόρα θέλω να σου πω ευγενικά. Μυστικά αποκαλύπτονται επίσης. Έγλεπε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαν έτοιμος από καιρό... θα λάβεις τα ηνία και θα οδηγήσεις τη κούρσα. έχεις την ωριμότητα και μπορείς με ωριμότητα να ελέγξεις την κατάσταση. Σπίτι και οικογένεια σε απασχολούν. Η ένταση που αισθάνεσαι καθησυχάζεται εύκολα, παρ’ όλους τους δισταγμούς σου. Προχώρα αποφασιστικά, αργά και μεθοδικά, χωρίς εξάρσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαγγελματική σου πορεία σε απασχολεί πάρα πολύ. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις, κάνε στρατηγικές κινήσεις, περιόρισε τα νεύρα σου. έχεις ανατρεπτική διάθεση. Κάνε αυτό που πρέπει, έτσι για αλλαγή.

ΙΧΘΥΕΣ

Πάψε να είσαι αναβλητικός. Κατανόησε τον σκοπό σου και πραγματοποίησε τον. Πρέπει ενδεχομένως να λογοδοτήσεις και να πείσεις για αυτό που είσαι. Η αξιοπιστία σου μπορεί να κλονιστεί. Στήριξέ την. Πρόσεξε τα οικονομικά μην τα κάνεις πάλι ρόιδο. Σκέψου, δράσε και μην μείνεις πάλι να χάσκεις τις εξελίξεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ