Δήμαρχοι οι Ψινάκης, Μπέος και Γκλέτσος (;)

Article featured image
Article featured image

Ψινάκης, Μπέος και Γκλέτσος στα ηνία των δήμων, τρεις επώνυμοι που φαίνεται να κέρδισαν την εμπιστοσύνη των συνδημοτών τους η οποίοι τους τίμησαν με την ψήφο τους. Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η καταμέτρηση, η νίκη τους πρροβλέπεται με αυτοδυναμία. Οπότε, στην περίπτωσή τους δεν έχει μάλλον δεύτερη Κυριακή.

 

Σε εκλογικό θρίαμβο εξελίσσεται η υποψηφιότητα του Ηλία Ψινάκη στο Δήμο του Μαραθώνα, καθώς μετά την καταμέτρηση στα πρώτα εκλογικά κέντρα φαίνεται να έχει συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο του 50%!

Επομένως, ο εκκεντρικός μάνατζερ προβάρει ήδη το κοστούμι του δημάρχου και μένει να δούμε κατά πόσο θα κάνει πράξη όλα όσα είχε προκηρύξει.

Την ίδια στιγμή, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων χρόνων, ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος, φαίνεται να κερδίζει τη μάχη της πρώτης Κυριακής στο δήμο του Βόλου και μάλιστα με... αέρα.

Τα πρώτα αποτελέσματα με την ενσωμάτωση να έχει ξεπεράσει το 3% δείχνουν τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου να προηγείται με 41% και να ακολουθεί ο Μαργαρίτης Πατσιάντας με 22%.

Την ίδια εικόνα σαρωτικής νίκης έχει και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος τόσο στην περιφερειακή ενότητα του πρώην Δήμου Εχιναίων, στην Πελασγία, αλλά και στη Στυλίδα όπου έχει γίνει η καταμέτρηση, παίρνει ποσοστό πάνω από 60%.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ